banner333

banner309

Gümüş İstanbul’da Kaybetti: 0-4

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında Sarıyer'e 4-0 mağlup oldu.

Gümüşhanespor 23.12.2020, 15:56
Gümüş İstanbul’da Kaybetti: 0-4
banner400

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, İstanbul deplasmanında Sarıyer'e 4-0 mağlup oldu.

Geçtiğimiz hafta içi kötü gidişat sebebiyle yaşanan Teknik Direktör değişikli ile yeni bir çıkış beklenen temsilcimizde kötü gidişat İstanbul’da da devam etti.

Zirve mücadelesi veren rakibi karşısında oyuna oldukça tutuk başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz, önceki haftalarda da görülen pozisyon kısırlığı zorlu mücadelenin ilk yarısında da görüldü.

İlk yarının ilk çeyreklik bölümü geçilirken oyunda üstünlüğü eline alan ev sahibi Sarıyer, dakikalar ilerledikçe kalemize daha fazla yüklenmeye başladı ve dakikalar 24’ü gösterirken Ömer Bozan’ın golüyle 1-0 öne geçti.

Üstünlük golünden sonrada temposunu düşürmeyen ev sahibi ekip, ilk golden altı dakika sonra 30.dakikada Oğuz Yıldırım’ın golüyle aradaki farkı ikiye çıkardı. Bu dakikadan sonra temsilcimizin farkı azaltma, ev sahibinin ise farkı artırma çabaları sonuç vermeyince ilk 45 dakika Sarıyer’in 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da tempolu başlayan taraf ev sahibi Sarıyer oldu. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da oyunun kontrolüne ortak olamayan temsilcimiz karşısında rahat bir oyun sergileyen ev sahibi ekip, 70.dakikada İlyas Çakmak ile aradaki farkı üçe çıkardı.

Farkın üçe çıkmasının ardından oyundan iyice kopan ve adeta dağılan rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Sarıyer, 77.dakikada ise B.Özgür Yıldırım’ın golüyle durumu 4-0’a taşıdı ve bu gol aynı zamanda karşılaşmanın skorunu belirleyen gol oldu.

Diğer yandan müsabaka öncesinde ısınmak için sahaya çıkan oyuncular geçtiğimiz haftalarda makamında düzenlenen silahlı saldırı sonucu yaralanan kulüp başkanı Vahit Olgun’a destek olmak için üzerinde “Vahit başkan yalnız değildir” yazılı tişörtlerle antrenman yaptı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38