banner333

banner309

Gümüş Hazırlıklarını Tamamladı

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, yarın karşılaşacağı Afjet Afyonspor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

Gümüşhanespor 26.01.2021, 16:25
Gümüş Hazırlıklarını Tamamladı
banner400

Misli.com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, yarın karşılaşacağı Afjet Afyonspor müsabakasının hazırlıklarını tamamladı.

Temsilcimiz, Tekke köyünde bulunan Gümüşhanespor tesislerinde teknik direktör Tolgay Kerimoğlu yönetiminde bugün gerçekleştirdiği antrenmanla Afjet Afyonspor karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Tolgay Kerimoğlu, “Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in kulübümüze sahip çıkarak büyük destekleri ile ilk etapta oyuncu grubunun toplanmasını sağladı. Takımımız kamp dönemini geçirmemesine rağmen kısa sürede tesislerimizde günde çift antrenman yaparak iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bir haftalık çalışma sürecimizde oyuncularımızın sakatlık geçirme risklerini göze alarak antrenman sürecimizi dikkatli bir şekilde gerçekleştirdik” dedi.

Her geçen gün daha iyi olacaklarını ve ciddi bir yol aldıklarını söyleyen Kerimoğlu, “Dinamik bir takımımız var. Oyuncu grubumuzla yaptığımız toplantılarda ve genel olarak bakışımızda takımın çok istekli olduğunu gördüm. İşimiz tabi ki kolay değil, sıralama olarak istemediğimiz bir yerdeyiz ve bir an önce buradan kurtularak çıkışa geçmek istiyoruz. Tüm karşılaşmalara galibiyet hedefi ile çıkacağız ama kazanamadığımız karşılaşmalarda da kaybetmemek için mücadele edeceğiz. Futbolda mağlup olma gerçeği de var. Mağlup olduğumuz bir karşılaşma olursa bunu büyük bir problem gibi görmeden yolumuza daha iyi bir şekilde devam etmek için kaybedilen karşılaşmadan dersler çıkarmış olarak tüm gücümüzü ligi hedeflediğimiz noktada bitirmek için kullanacağız” diye konuştu.

Ligin ikinci devresinin ilk maçında kendi sahamızda konuk edeceğimiz Afjet Afyonspor karşılaşmasında hedefin mutlak 3 puan olduğunu söyleyen Kerimoğlu, lige moralli başlamak istediklerini de sözlerine ekledi.

Müsabaka 27 Ocak Çarşamba günü saat 13.00’da Yeni Şehir Stadyumunda oynanacak.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39