banner333

banner309

Gümüş Ankara’dan 1 Puanla Dönüyor

Misli.Com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Başkent temsilcisi Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Gümüşhanespor 14.10.2020, 20:05
Gümüş Ankara’dan 1 Puanla Dönüyor
banner400

Misli.Com 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Başkent temsilcisi Ankara Demirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Zorlu karşılaşmadan önce hocası kalecileri ve kulüp personelinin Covid-19 testlerinin pozitif çıkmasıyla Ankara’ya moralsiz giden kırmızı beyazlı temsilcimiz, maça ciddi bir hırsla başladı.

Özellikle orta alanda rakibine yaptığı pres sonrası kaptığı toplarla hızlı hücum organizasyonları deneyen temsilcimizin bu tip ataklarının birinde dakikalar 10’u gösterirken ev sahibi ekip atağı ancak faulle kesebildi. Bu dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına gelen kaptan Muharrem Efe, yaklaşık 25 metreden mükemmel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Üstünlük golünden sonra zirve mücadelesi veren rakibi karşısında daha kontrollü oynamaya başlayan temsilcimiz, rakibinin baskısına kontra ataklarla cevap vermek istese de bunda başarılı olamadı. Soyunma odasına üstünlükle gitme arzusuyla biraz daha kendi yarı alanına çekilen temsilcimiz, dakikalar 41’i gösterirken Serdar Eylik’in golüne engel olamadı ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi tempolu ve istekli başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz oldu. İkinci yarının henüz 3. karşılaşmanın ise 48.dakikasında Mert Çakar ile tekrar üstünlük golünü bulduk.

Üstünlüğün sıklıkla el değiştiği karşılaşmada bu kez oyunun kontrolünü sağlayan ve baskı kuran taraf ev sahibi Ankara Demirspor oldu. Ev sahibi ekip, 60.dakikada baskısının sonucunu aldı ve Ahmet Sivri’nin golüyle zorlu mücadeleye yeniden eşitliği getirdi.

Bu dakikadan sonra her iki ekibinde eşitliği bozma çabaları sonuç vermeyince zorlu mücadele 2-2 sona erdi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45