banner333

banner309

Durmuş istifa etti

Gümüşhanespor 13.11.2019, 12:15
Durmuş istifa etti
banner400

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un kulüp başkanı Yunus Emre Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

TFF 2.lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un kulüp başkanı Yunus Emre Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla istifa ettiğini duyurdu.

Yaptığı açıklamada 21 Temmuz tarihinden beri görevini sürdürdüğü Gümüşhanespor kulüp başkanlığı görevinden istifa ettiğini kaydeden Durmuş, “Kıymetli Hemşehrilerim bildiğiniz üzere 21 Temmuz günü üstlendiğim Gümüşhanespor Başkanlığı görevimi bu sürece kadar sürdürmek adına gayret göstermiş, kulübümüzü daha ileriye taşımak adına çalışmalar gerçekleştirdim. Mücadelemiz esnasında kulübümüzün menfaatlerini şahsi menfaatlerimiz üzerinde tuttuk. Lakin engellemeler vs başkanlığımızın bazı kişileri rahatsız ettiği gözle görülecek şekilde belli edilmiştir Geldiğimiz noktada görüyorum ki birileri yanlışa düşmüş ve bizleri de bu yanlışın içine sürükleme niyetindedir. Kulübümüz vilayetimizin marka değeridir. Bize destek veren de vermeyende hemşehrilerimizdir. Hemşehrilerimizi dolduruşa getirip algı yaratmak iyice bazılarını bataklığa düşürmektedir. Şahsım ve yönetimde yanımda bulunan, emek harcayanlar adına son olarak şunu bilmenizi isterim ki engellendik, kumpasa düşürüldük ve en önemlisi güvendiğimiz, sırtımızı yasladıklarımız tarafından satıldık. Bu kirli oyunların döndüğü bir yerde darbe yapılarak alınan kongre kararını tasvip etmediğimi siz değerli hemşehrilerime sunar, yapılacak olağanüstü kongrede aday olmayacağımı ve kulüp başkanlığı görevimden affınıza sığınarak istifa ettiğimi bildirmek isterim. İnşallah büyük Gümüşhanesporumuz için her şeyin en güzeli olur. İnşallah birilerinin kuklası değil dik duranlar bu kutlu göreve talip olur saygılarımla” dedi

Durmuş, Gümüşhanespor’un 16 Kasım Pazar günü gerçekleştireceği olağanüstü kongresinde de aday olmayacağını belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59