banner333

banner309

Durmuş: ‘Herkesin içi rahat olsun’

Gümüşhanespor Başkanı Yunus Emre Durmuş, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen olağanüstü kongre sonrasını değerlendiren önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşhanespor 25.07.2019, 21:22
Durmuş: ‘Herkesin içi rahat olsun’
banner400

Öncelik sırasına göre hızla çalışmaya başladıklarını ifade eden Durmuş, “Tüm kamuoyunun bildiği gibi transfer tahtamız kapalı. Yalnız konuşulanlar gibi transfer yasağımız yok, sadece yerine getirmemiz gereken şartlar var. Türkiye Futbol Federasyonunda teknik heyet ve futbolculardan oluşan 18 dosya var. Kongrenin ertesi günü görüşmelere başladık ve önemli bir mesafe kat ettik. Yalnız transfer tahtasının açılmasına bu dosyaların çözümü yeterli değil. SGK ve Maliyeden de borcu yok yazılarını almamız gerekiyor. Tüm konularla alakalı girişimlerimiz oldu ve yakında sonuçlandıracağız” dedi.

Transfer konusunda taraftarların endişeli ve haklı olarak beklentide olduklarının da bilincinde olduklarını belirten Kulüp Başkanı Durmuş; “Bir taraftan eski dosyaları kapatmaya çalışırken, bir başka ekip arkadaşımızda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Geç kalmamız sadece bizden kaynaklı değil. Lütfen bunu kimse şikayet olarak algılamasın ama kongre tarihi yanlıştı. En az bir ay önceden bu kongrenin yapılması gerekiyordu. Ama biz bunu bahane olarak söylemiyoruz. Kulübümüzün tüm şartlarını bilerek göreve talip olduk ve sözler verdik. Söz verdiğimiz gibi Gümüşhane’ye, Gümüşhaneliye ve Gümüşhanespor’umuzun adına yakışan bir kadroyu en kısa zamanda oluşturacağız” şeklinde konuştu.

Teknik Direktör ismini de 1-2 gün içinde açıklayacaklarını belirten Başkan Durmuş; “Gerek yönetime talip olduğumuz zaman, gerekse göreve geldiğimizden itibaren onlarca Teknik Direktörle görüştük. Projelerimizi anlatıyoruz ve onların görüşlerini dinliyoruz. Bu sayısı 4’e düşürdük ve artık detayları görüşüyoruz. 1-2 gün içerisinde anlaşmaya vardığımız Teknik Direktörü kamuoyuna açıklayacağız. Geç kaldık diye, ne futbolcu transferinde nede Teknik Direktör konusunda acele karar vermek istemiyoruz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Belki geç olacak ama en sağlıklı kararı verme arzusundayız. Tekrar ediyorum. Kimse karamsarlığa kapılmasın ve gönlü rahat olsun. Söz verdiğimiz gibi Gümüşhanespor’umuzun için en güzeli neyse onu yapacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11