banner333

banner309

Belediye Başkanları Durmuş’a desteğini açıkladı

Gümüşhane’nin ilçe belediye başkanları TFF 2.lig, Beyaz Grupta mücadele eden ve 21 Temmuz günü olağanüstü kongresini yapacak olan Gümüşhanespor’un ilk resmi başkan adayı işadamı hemşehrimiz Yunus Emre Durmuş’a desteklerini açıkladı.

Gümüşhanespor 21.07.2019, 21:00
Belediye Başkanları Durmuş’a desteğini açıkladı
banner400

Ramada Gümüşhane otelde düzenlenen toplantıya Şiran, Köse, Torul, Kürtün ilçe Belediye Başkanlarıyla ArzularKabaköy Belde Belediye Başkanı katılırken, yaptıkları ortak açıklamayla Belediye Başkanları Yunus Emre Durmuş’u desteklediklerini deklare etti.

Başkanlar adına konuşan Torul Belediye Başkanı Evrem Özdemir, Gümüşhanespor’un kongresi öncesinde şuana kadar tek resmi olarak adaylığını açıklayan Yunus Emre Durmuş’un yanında olduklarını beyan etmek üzere bir araya geldiklerini söyledi.

“Belediye Başkanları olarak üzerimize ne düşerse yapmaya her zaman hazırız”

Bütün Belediye Başkanlarıyla görüştüklerini, toplantıya katılmayan Başkanlarıyla da görüştüklerini ve onların da resmi olarak adaylığını açıklayan Yunus Emre Durmuş’un yanında olduklarını beyan ettiklerini kaydeden Özdemir, “Amacımız bütün ilçelerin, beldelerin, merkezin bir araya geleceği bir yönetim oluşturarak Gümüşhanesporumuzu en üst seviyeye taşımaktır. Bu konuda da Belediye Başkanları olarak üzerimize ne düşerse yapmaya her zaman hazırız. Sonuna kadar Yunus Emre Durmuş kardeşimizin yanındayız” dedi.

Geçtiğimiz günlerde resmi olarak adaylığını Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti salonunda kamuoyuna açıklayan işadamı Yunus Emre Durmuş ise burada yaptığı konuşmada adaylığını açıkladığı tarihten itibaren kulüple ilgili ciddi çalışmalar yaptıklarını ve geliştirdikleri projeleri Belediye Başkanlarıyla paylaştıklarını hatırlattı.

“Kulübü en üst noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz”

Belediye Başkanlarıyla birlikte Gümüşhanespor’u kişilerin değil, Gümüşhane’nin, Gümüşhane halkının kenetlenip, birleşip ayrıştırmaya sebep vermeden güçlü bir hale getirmek için bir araya geldiklerini dile getiren Durmuş, “Başkanlarımızın desteği bizimle beraber. Kulübün sıkıntılarının farkındayız. Transfer yasağı gündemde. Bununla alakalı ciddi çalışmalarımız var. Futbolcu arkadaşlarımızla görüşmelerimizi sağladık. Biz herşeyimizle, altyapımızla hazırız. Kulübü en üst noktalara taşımak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yaklaşan genel kurulda tüm Gümüşhanelileri ayrıştırmaya değil, birlik beraberlik anlamında bizlere destek vermeye bekliyorum. Ben başkanlarımıza verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah Gümüşhanespor’u en iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum, Gümüşhane halkının da inanmasını bekliyorum” diye konuştu.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (1)
burak gündüz 5 yıl önce
baskanim hayirli olsun Allah utandirmasin inşAllah
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59