banner333

banner309

Gümüşhanespor’da yeni başkan Yunus Emre Durmuş

TFF 2.Lig, Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor’un yeni başkanı yapılan olağanüstü kongrede tek listeyle Yunus Emre Durmuş oldu.

Gümüşhanespor 21.07.2019, 21:58 21.07.2019, 23:05
Gümüşhanespor’da yeni başkan Yunus Emre Durmuş
banner400

Kulübün Tekke köyünde bulunan tesislerinde gerçekleşen olağanüstü kongre ile yönetim belirsizliği sona erdi.

Günlerdir birden fazla adayın yarışacağı konuşulan kongrede tek listeyle seçime gidilirken, Belediye Başkanlarının desteklerini deklare ettiği işadamı Yunus Emre Durmuş yeni başkan seçildi.

Sezonun başlamasına 45 günlük bir zaman dilimi kaldığı ve kulübün geçici transfer yasaklarıyla boğuştuğu dönemde yükü omuzlayan Durmuş, kongrenin ardından yaptığı açıklamada “Bilindiği üzere 30 Haziran’da Gümüşhanespor kulüp başkanlığı için adaylığımı açıkladım. Bu açıklamamızın ardandan ciddi ve profesyonel bir şekilde teknik ekip ve futbolcularla görüşmeler yaptık. Şuan altyapıda hazır olduğumuzu kamuoyuna bildirmek isterim. Önceki dönemde görev almış tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim ortak paydamız Gümüşhanespor’dur. Biz gerekli alt yapılarımızı sağladık. Futbol kulübümüzün kurumsallığı kazanması, Profesyonel bir hale gelmesi ve daha sonra üst liglere çıkması için elimizden gelen her şeyi yapacağımız için söz veriyorum. Gümüşhanespor için elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız. Profesyonel bir yönetim kadrosu ile hızlı bir şekilde transfer yasağını aşım önümüze bakmak istiyoruz. Bunda da şehrimizin kanaat önderlerimizin ve tüm hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.

Gümüşhane Belediye Başkan Yardımcısı Hakkı Gündüz ise yaptığı konuşmada Gümüşhane Belediyesi olarak Gümüşhanespor’a gereken her konuda destek verdiklerini kamuoyunun yakından bildiğini belirterek, “Temennimiz kulübün kurumsal bir yapıya dönüşmesidir. Bunu başarabilirsek halkımızın özlem duyduğu bir üst lige çıkma hayalinin inanıyorum ki gerçekleştireceğiz. Kurumsal yapı tamamlanmadan geçici heyecanlarla bu hedefi yakalamamız söz konusu değildir. Kulübümüze seçilerek başkan olacak arkadaşımıza bu konuda hassasiyet göstermelerini istiyorum. 
Biz her zaman kulübün bir üyesi gibi sorumluluklarımızı yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Rıza Karamanlı ve Mutlu Gürler gibi kulübe emek veren isimlerin de birer konuşma yaptığı kongrede aday olacağını duyuran İhsan Faruk Kaya da konuşmasında birlik, beraberlik vurgusu yaptı.

Kulübün yeni yönetim kurulu listesinin önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Yorumlar (4)
burak gündüz 5 yıl önce
veli bey borctan haberiniz yok galiba bu baskan futbolcusuz takima baskan oldu bir tutunalim bu ligde acele etmeyelim dürüst olsun baskan bize yeter hayal kurmaya gerek yok hayatin gercekleri var
burak gündüz 5 yıl önce
baskanim bu sene ligde tut yeter bize cok zaman kaybettik Allah yardimciniz olsun
Emrullah taşçı 5 yıl önce
İnşAllah iysi olur başkana başarılar diliyorum yolu açık olsun başarı diliyorum istanbul 29 ğümüşhane h ğünler
Veli BAĞLI 5 yıl önce
Ne liğde tutması ya BU KENT ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ ARTIK ŞAMPİYONLUK bunun üzerine çalışmalı yönetim sıradan olacaklarda niye YÖNETİME geldiler ki
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59