banner333

banner309

Zafer Bayramı Mesajı

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Gümüşhane 28.08.2013, 15:33
Zafer Bayramı Mesajı
banner400
 Başkan Canlı’nın mesajı şu şekilde:

               “30 Ağustos; Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan zaferin Anadolu’nun ebedi olarak Türk yurdu olmasını sağlamıştır.

Aziz Türk Milleti, tarih boyunca esaret altında yaşamayı kabul etmemiş ve düşmanlarına her zaman gereken dersi vermiştir.

Ağustos ayları tarih boyunca Türk milletinin zafer ayları olmuştur. 1071’de Anadolu’nun kapıları Malazgirt’te Türk milletine Ağustos ayında açıldığı gibi, Çaldıran, Mercidabık, Mohaç, Kıbrıs, Sakarya Meydan Savaşı gibi pek çok savaş ve zafer hep bu ayda kazanılmıştır.

30 Ağustos; Milletimizin ve ordumuzun, her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde verdikleri tarihtir.

Kadınıyla, çocuğuyla, ordusuyla topyekün savaşarak milli birliğin kurtarıldığı, zafer destanının yazıldığı bu topraklarda yaşamaktan gurur duyuyorum.

Asırlardır hür yaşayan Türk Milletinin haykırışının yaşandığı bugün, birlik ve beraberliğimizin önünde hiçbir gücün duramayacağının, millet ve ordu bütünleşmesinin en güzel şekilde sergilendiği gündür.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulun Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşının tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan Aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, Aziz Türk Milleti’nin Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

 

MUSTAFA CANLI

GÜMÜŞHANE BELEDİYE BAŞKANI

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
hakan 11 yıl önce
bence son bayram demeçlerin boş boş konuş ....helalleş ...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37