banner333

banner309

'Yükselişimiz Bilinçli Bir Şekilde Göz Ardı Ediliyor'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane İl Başkanı Atilla Sait Özdamar, son günlerde, basın ve özellikle toplumun bazı kesimlerince CHP’nin yükselişinin bilinçli bir şekilde göz ardı edildiğini ve iki partili bir seçim ortamı oluşturulmaya çalışıldığını öne sürdü.

Gümüşhane 05.01.2014, 18:26 05.01.2014, 18:27
'Yükselişimiz Bilinçli Bir Şekilde Göz Ardı Ediliyor'
banner400
Başkan Özdamar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada basına yönelik eleştirilerini yine basın yoluyla dillendirirken, “Olsun yazmasın ve görmesinler. Geriye dönüp bakıyorum biz neyi servis etmişiz, neyi eleştirmişiz. Yolsuzluğu, hırsızlığı, toplumun bölünmesini, din ve mezhep eksenli ayrıştırıcı politikaları eleştirmişiz.  Ayrıca sağ eksenli partilerin birbirlerine payanda olmalarını yazmışız. Cumhurbaşkanının nasıl seçildiğini yazmışız, Mahdumların hırsızlık ve aracılık faaliyetlerini yazmışız, 4+4+4 olayında sağ partilerin tutumlarını yazmışız. Eğitimden başlayarak, Orduya kumpas kurulmasını, devletin tüm kurumlarının ve bakanlıklarının itibarlarının ne hale düşürüldüğünü yazmışız. Suriye politikasının yanlışlığını yazmışız, Rabia’ya ağlayanların, ölen 7 gencimize neden ağlamadıklarını yazmışız. Yayımlanan yazılarımıza yapılan yorumların basında neden verilmediğini yazmışız. İnternet sitelerine baskın siyasi erk tarafından neden bu kadar müdahale edildiğini yazmışız. Bu durumda vardığımız sonuç, yapılan baskıların basında sonuç verebileceğini ancak hiçbir vicdanın ise bastırılamayacağıdır.” dedi.

Topluma ve seçmen iradesine konulmak istenen ambargonun vatandaşlar tarafından gözlendiğini ve her seferinde kendilerine iletildiğini dile getiren Özdamar, “Adayımız Cem Köksal’ın gerek bilgi birikimi ve gerekse geçmişi, empoze edilmeye çalışılan adaylardan daha da iyidir ve halktan da gerekli karşılığı görmeye devam etmektedir. Toplumumuz bitmiş bir siyasetin peşinden koşmanın nafile olduğunu idrak ettiği halde birileri ısrarla bunu savunmaya devam etmektedirler. Ancak; Cem Köksal ‘la birlikte CHP olarak iktidara yürüyoruz.” diye konuştu.


Yorumlar (2)
sefa 10 yıl önce
ya bı gıdın gumushaneden adını almayın gumushanenın
Saum Turan 10 yıl önce
İstanbul'daki Gümüşhane'lilerin varlıklarını daha etkili olarak hissettirmeleri insana gurur veriyor. Gümüşhane Yeşildere içmeler
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46