banner333

banner309

Yerel Seçim Anketimizin İlk Sonuçları Açıklandı

Haber 29 gazetesi yerel seçim anketimiz devam ediyor. İlk sonuçlara göre Akparti 4 ilçede MHP 2 ilçede oylamada önde gözüküyor.

Gümüşhane 13.03.2014, 08:20 21.02.2021, 21:56
Yerel Seçim Anketimizin İlk Sonuçları Açıklandı
banner400
Haber 29 gazetemizin yaptığı anketlerdeki oylamalarda kesinliklikle oynama olmamış, tarafsız bir şekilde alınan oylar yansıtılmıştır.  Yaptığımız anketin sonuçlarıyla yerel seçim sonuçları farklı çıkabilir. Anketimizin amacı sitemiz ziyaretçilerinin Gümüşhane Merkez ve ilçelerinde hangi adayı belediye başkanı olarak görmek istediklerini okuyucularımızla paylaşmaktır. 

Gümüşhane Merkez ve ilçe belediye başkan adayları için yaptığımız anketin ilk sonuçlarını sizlerle paylaşıyoruz. Seçim anketimiz devam edecek. 2 hafta sonra da anketimizin 2. sonucunu seçimler öncesinde sizlerle paylaşacağız.

İlk sonuçlara göre AKPARTİ 4 ilçede, MHP 2 ilçede oylamada önde gözüküyor.

Tüm adaylara başarılar dileriz.






Gümüşhane merkez ve ilçelerimizdeki başkan adaylarından sadece bir tanesine oy verebileceğiniz şekilde anketimizi hazırladık. Gümüşhane ve ilçelerimizde kimi belediye başkanı olarak görmek istiyorsanız anketimizde oyunuzu kullanabilirsiniz.

Aynı IP adresi üzerinden yada aynı bilgisayardan sistemli bir şekilde peşpeşe tekrar tekrar oy kullanan kullanıcıların oylarını takip edebiliyoruz. Anketin gerçekçiliğini korumak adına aynı ip adresi yada aynı bilgisayar üzerinden aynı adaya peşpeşe atılan 3 oydan fazlası oylar mükerrer sayılarak silinecektir. 

Anketimize katılmak için tıklayınız.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (28)
arslan 10 yıl önce
Neden siran sonuclarinida göstermiyorsunuz
Vahdettin Yusuf Kesler 10 yıl önce
ADAY TANITIM TÖRENİNDE BAKANIN TANITMASINA RAGMEN SPOR SALONUNUN YARISI BOŞ OLMASINA RAĞMEN AK PARTİLİ ADAYLARIN ANKETTELERDE FAVORİ CIKMASI ÇOK İLGİNÇ
mehmet 10 yıl önce
torul bbp adayı nerede .
zeynel gündüz 10 yıl önce
Sonuçlar normal görünüyor. Yalniz torul neden yok anlayamadim.
Şahin Polat 10 yıl önce
10 yıldır amerikadaydım. yeni döndüm gümüşhaneye ya valla şok oldum. yaa bir şehir 10 yılda hiç mi değişmez.trabzon havalimanına indim merkeze doğru alışveriş merkezi, yollar, çehre hep değişmiş. gümüşhane-trabzon yolu yapılmış.gümüşhaneye bir geldim hala 90larda.yaa bir de gitmeden mevcut başkana oy vermiştim. bre adam el-insaf bir insan 15 yıldır hiç mi bir şey yapmaz.ya peki ey gümüşhane halkım yaa siz hiç mi görmediniz bu adam ne yapıyo diyesonra öğrendim 2 bina yapmış akrabalarındaymış tapuları.. günah var mıdır demiş kannuni karıncayı kırınca.. yarın süleymandan hakkın alır karınca demiş ebu suud efendi..
ARSLAN 10 yıl önce
akp mi̇ onca rezillikten sonra
mohikan 10 yıl önce
şiran sonuçları ters sonuç olmuş mhp %70 ak parti%30
nalanalpar 10 yıl önce
Siran neden yok

Editör Notu: Cep telefonlarından giriş yapınca görülemiyor olabilir. Bilgisayardan giriş yapınız.
Bütün Yorumları Görmek İçin Tıklayın
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Mayıs 2024
İmsak 03:09
Güneş 04:56
Öğle 12:24
İkindi 16:19
Akşam 19:41
Yatsı 21:20