banner333

banner309

Yeni Şube Müdürlerine Yemek Programı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü ailesine yeni katılan yedi şube müdürüne Fevzi Ataç Öğretmenevinde yemek verildi.

Gümüşhane 15.02.2013, 15:29
Yeni Şube Müdürlerine Yemek Programı
banner400

 Yemeğe İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Şükrü Baş, Mesut Olgun, Fevzi Ataç Öğretmenevi Müdürü Baki Çalışır, Şube Müdürleri, İbrahim Taş, Ahmet Tuncay, Murat Eskicioğlu, Nusret Bulut, Abidin Merdan, Rasim Alkaç, Aynur Bilgin, Bülent Ağaç, Kemalettin Karabulut, İsmail Hayal ve Adem Doğan katıldı.

 İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; sizlerle beraber öğrenecek çok şeyimiz var. Yeni gelen arkadaşlar mevcut iş kapsamında buradaki işi öğrenme ve yapma becerisi adına alınganlığı olmasın. Bilmeden neden geldim anlayışı hakim olur korkusuyla deneme yanılma metodu dışında tevazu göstererek soralım ve öğrenelim.

 İçimizde kırgınlık ve husumet olmadan personel ilişkileri açısından diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmalıyız.

 Sayın Valimizin Milli Eğitim üzerindeki hassasiyetini takdirle karşılıyoruz. Bu durum bizim için en büyük şanstır. Sonuç olarak eğer “ birimiz hepimiz, hepimiz birimiz” anlayışına takım olarak inanırsak başarıya ulaşacağımız kesindir. Dedi

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüklerine; İmam Hatip Ortaokulu Müdür Vekili Abidin Merdan, Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcıları Rasim Alkaç, İsmail Hayal, Nesrin Halit Zarbun Anaokulu Müdür Vekili Aynur Bilgin, Türk Telekom Fen Lisesi Müdür Yardımcıları Bülent Ağaç, Kemalettin Karabulut ve Gazipaşa Ortaokulu sınıf öğretmeni Adem Doğan görevlerine başladılar.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 7 yeni şube müdürünün atamasıyla birlikte; toplam 2 Milli Eğitim Müdür yardımcısı ve 11 Şube Müdürü görev yapmaya başladı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 03:31
Güneş 05:10
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:27
Yatsı 21:00