banner333

banner309

Yaydemir Köyü Derneğinde 2. Celal Merdan Dönemi

Gümüşhane Merkez Yaydemir Köyü derneğinde Genel Kurul yapıldı. Eski dönem başkanı Hikmet Oğur’dan sonra Celal Merdan 2. kez Yaydemir Köyü Derneği, Yayder’in başkanı seçildi.

Gümüşhane 10.05.2015, 23:24 10.05.2015, 23:28
Yaydemir Köyü Derneğinde 2. Celal Merdan Dönemi
banner400

 Gümüşhane Merkez Yaydemir Köyü derneğinde Genel Kurul yapıldı. Eski dönem başkanı  Hikmet Oğur’dan sonra Celal Merdan 2. kez Yaydemir Köyü Derneği, Yayder’in başkanı seçildi. 

Aynı zamanda derneğin Kurucu üyesi olan Hikmet Oğur genel kurulda; “bu bir bayrak yarışıdır, görev süremiz genel kurulda sona ermiş oluyor.Ama her zaman köyümüzün derneğimizin hizmetinde olduk yine devam edeceğiz. Ben, daha önceki dönemler dahil derneğimize emek ve destek  veren üyelerimize  köylülerimize teşekkür ediyor, yeni dönemde seçilen yönetime başarılar diliyorum” dedi. 
Yeni Dönemde tekrar seçilen başkan Celal Merdan, bu dönem köy camisinin minaresi, bahçesi, şadırvan ve tuvaletleri dahil olmak  üzere köy camisinin eksikliklerinin tamamlanması, köyün içme suyu problemleri, köy misafirhanesi ve dernek yerinin  hazırlanması, imam evi, gençlere futbol ve spor sahası, ağaçlandırma çalışmaları yeni dönemde yapmak istediğimiz çalışmalardan bazıları, inşallah temin edeceğimiz kaynaklarla bunları tamamlamaya çalışacağız. Derneğimiz köyümüzün gelişimi için gerçekten bir fırsattır.  Bu vesile kurucu başkanımız Yüksel Yalçın nezdinde  tüm kurucu üyelerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Ayrıca ifade etmek istediğim bir diğer husus, köyümüz yetişmiş insan gücü açısından kapasitesi güçlü bir köydür. Ben tüm köylülerimizden, gurbetteki köylülerimiz dahil  diğer projelerimize de özellikle destek beklediğimizi ifade buradan ifade etmek istiyorum. Merdan, gençleştirdiğimiz yeni yönetimle gençlerimizin sosyal faaliyetlerine de çok önem vereceğiz, onlardan  çok ümitliyiz.. Köy muhtarlığımız ile de dayanışma içerisinde olmaya özen göstereceğiz dedi. 


Yayderin yeni yönetimi ise şu şekilde oluştu: 

Yönetim Kurulu Başkanı: Celal Merdan  
Başkan Yardımcısı : Ahmet Tarık Ulutaş  
Muhasip: Şahin Yücel 
Genel Sekreter : Mevlüt Serhat Yalçın 
Sosyal Projeler: Ahmet Karakullukçu  
YK Üyeleri : Hikmet Oğur, Kamil Ulutaş,Resul Karakullkçu,Volkan Karakullukçu,Aykut Ulutaş, Muhammed Ulutaş, Sinan Yalçın, Fatih Merdan, Ekrem Ulutaş, Servet Merdan 
(Derneğimizin danışma kurulu üyeleri ve  diğer Komisyon başkanlıkları ilerleyen günlerde atamasını müteakip duyurulacaktır.) 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 05 Mayıs 2024
İmsak 03:30
Güneş 05:09
Öğle 12:24
İkindi 16:15
Akşam 19:28
Yatsı 21:01