banner333

banner309

Yaşlı bakımı veren aileler kahvaltıda bir araya geldi

Gümüşhane’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gümüşhane Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında yaşlı bakım hizmeti veren ailelere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Gümüşhane 08.03.2018, 12:00
Yaşlı bakımı veren aileler kahvaltıda bir araya geldi
banner400

Gümüşhane’de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Gümüşhane Belediyesi ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ortaklığında yaşlı bakım hizmeti veren ailelere yönelik kahvaltı programı düzenlendi.

Sema Doğan Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Vali Okay Memiş, Belediye Başkanı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, İl Jandarma Komutanı Albay Cezayir Danışan ve eşi İlke Danışan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Özcan, Gümüşhanespor Başkanı İsmet Çakmak ve davetliler katıldı.

Program öncesinde Başkan Çimen ve eşi Gülsen Çimen davetlilere karanfil dağıtarak günlerini kutladı.

Etkinlikte konuşan Vali Okay Memiş, Gümüşhane’de yaşayan hiçbir vatandaşın diğer memlekette yaşayan insanlara imrenmemesi parolasıyla samimi ve herkesi kucaklayarak hizmet ettiklerini belirterek, “Belediye başkanımızı tebrik ediyorum. Zaten bu sene ödüle doydu. Bir sürü ödül aldı kendisi. Sema Doğan Parkı artık bizim gururlandığımız bir alan. Böyle mekanları her yerde yaparsınız ama şu mimari, şu gördüğünüz estetik ayrı bir şey. Onun için memleketimizin yetiştirdiği Aydın Doğan beye çok teşekkür ediyorum. Kendisi buraya böyle bir tesis yapmasaydı biz Belediye ile burayı bu hale getiremezdik. 20 bin üniversite öğrencimiz var, 5 bin civarında kamu görevlimiz var ve sizler varsınız. Bu insanların ailesi ile beraber gidecek yerleri yoktu. Vali olarak eksik neyse oraya odaklanıyorum. Sosyal alanlarla ilgili eksiklerimiz vardı. Hala var. Bismillah dedik buraya başladık. Belediyemizin bütün çalışanlarını, sokakları süpüren işçisinden Belediye Başkanına kadar hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Bu büyük projelere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin yardım ettiğini hatırlatarak kendilerine teşekkür eden Vali Memiş, “Dünyanın en uzun 2.tüneli olan 14,5 kilometre uzunluğundaki yeni Zigana tüneli bir turizmdir. 81 milyon bunu deneyimlemek için Gümüşhane’ye gelecek, diyecek ki nasıl bir duygu acaba? Havaalanımızın ihalesi yapıldı önümüzdeki günlerde yer teslimine geliyorlar ve müteahhit firma bize şunu söyledi ‘istersek 1 yılda bitiririz.’ Onun için gelişen büyüyen geleceğe umutla bakan bir Gümüşhane var. Memleketinizle gurur duyabilirsiniz” diye konuştu.

“Gümüşhanemizi daha yaşanır bir hale getirmek için büyük şevkle, heyecanla çalışıyoruz”

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise başta anneler olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak, “Valimizle birlikte yaklaşık 1,5 yıldır çok güzel işler yapıyoruz. Sayın Valimizin bize verdiği sinerjiyle, o heyecanla çok güzel işler yapıyoruz. Sema Doğan parkının yapım aşamasında Sayın Valim, Garnizon Komutanım, Emniyet Müdürümün de emeği var. Şuan şehrimizin kalbi burada atıyor. Mevcut otogarı yıkıp güzel bir alışveriş merkezi yapacağız. Rabbime şükürler olsun bu imkanı bize sundu. Tabi biz bu imkanları kimden alıyoruz? Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan alıyoruz. Onun önderliği, başkomutanlığı bizim için çok önemli. Başbakanımız Binali Yıldırım, şehrimizin milletvekilleri, hükümetimizden ve en önemlisi siz hemşerilerimizden bu gücü alıyoruz. İnşallah Gümüşhanemizi daha yaşanır bir hale getirmek için büyük şevkle, heyecanla çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Etkinliğin ardından Vali Okay Memiş ve Belediye Başkanı Ercan Çimen, Sema Doğan Parkı sosyal tesislerinde bilardo oynadı.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38