banner333

banner309

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı son durumları bildirdi.

Bazı şer odakları ve fitne saçan kişilerin Ülke de ki gelişen son durumlarla alakalı, öncelikle Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve sonrasında Ülkücü hareketle alakalı yalan yanlış, ölçüsüz ve şuursuz konuşmalarını dikkatle takip etmekteyiz.

Gümüşhane 03.03.2017, 20:27
Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı son durumları bildirdi.
banner400

Bazı şer odakları ve fitne saçan kişilerin Ülke de ki gelişen son durumlarla alakalı, öncelikle Milliyetçi Hareketin Bilge Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve sonrasında Ülkücü hareketle alakalı yalan yanlış, ölçüsüz ve şuursuz konuşmalarını dikkatle takip etmekteyiz. Bilinmelidir ki Ülkü Ocakları ve Ülkücü irade Milliyetçi Hareketin ve Hareketin Lideri Dr. Devlet Bahçeli 'nin arkasındadır. Dr. Devlet Bahçeli 'nin sözü hem Ülkücü Hareket hemde Türkiye Cumhuriyeti için senettir.

Gündemle alakalı Ülkü Ocakları ve Ülkücü iradeyi kullanmayı, yıpratmaya ve kendini Ülkücü hareketle es değer tutmayı bekleyenler büyük zaafiyet içindedir. Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı olarak belirtmeliyim ki bizim duruşumuz Yüce Devletimiz Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimizden yanadır. Aslolan Devlettir ve devletin bekası herşeyin üzerindedir. Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkücü hareket bu zamana kadar nasıl ki Devlet ve Millet manfaatine uğraştı ise bundan sonra da aynı karar ve azimle Devleti ve Milleti adına her taşın altına elini koymaya hazırdır. Gündemle alakalı olarak Milliyetçi Hareketin kararı nasıl Devlet Bahçeli 'nin söyledikleri ve gerçekleştirdikleri ile sekil alacaksa Ülkücü Hareket ile alakalı kararlar da başta Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi ve  biz Ocak Başkanları ile şekillenecektir. Halkımız ve Ülkücü Camia müsterih olsun..

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'in gösterdiği yolda Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nın tuttuğu ışık ile yürüyecek, Devletimizi ve Milletimize zilleti yaşatmayacagiz. Devletimizi yıpratmak ve zayıflatmak adına gerçekleştilen faaliyetlerin takipçisi ve yargılayıcısı olacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene..

Ülkü Ocakları Gümüşhane İl Başkanı Salih Taşcı

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45