banner333

banner309

Türkiye İçin Class Bir Yatırımın Müjdesi Verildi

Türkiye’nin dev holdingleri arasında yer alan ve tamamen %100 yerli sermaye ile oluşturulmuş olan Naifoğlu Holding geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Gümüşhane 04.02.2021, 12:58
Türkiye İçin Class Bir Yatırımın Müjdesi Verildi
banner400

Türkiye’nin dev holdingleri arasında yer alan ve tamamen %100 yerli sermaye ile oluşturulmuş olan Naifoğlu Holding geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Yapmış olduğu başarılı projelerle adından söz ettiren holding Class Firma için yapmış olduğu yatırıp müjdesi ülke ekonomisi için umut verdi.

Ekonomik olarak zor zamanlardan geçildiği korona virüs döneminde böyle bir açıklama yapılması ekonomik olarak olumlu karşılandı. Naifoğlu Holding şu an 50’ye yaklaşan akaryakıt istasyonlarını 250’ye çıkarma kararı aldı. Ayrıca almış olduğu bu kararın gerçekleşmesi için tarihte veren holding çok kısa bir süre olan 2023 yılını işaret etti. Böylelikle Class Akaryakıt Naifoğlu Holding zinciri 2023 tarihine kadar 250 sevilerine kadar arttırılarak binlerce kişinin iş sahibi olması sağlanacak.

Birçok İlde Yeni Zincirler Arkası Arkasına Açılmaya Devam Ediyor

Naifoğlu Holding büyümeye ve vadetti sayıya ulaşmak için zaman kaybetmeden her geçen günde akaryakıt istasyonu zincirlerine bir yenisini eklemektedir. İstanbul E-5 karayoluna 5 akaryakıt istasyonu açarak birçok kişinin iş sahibi olmasını sağladı.

Profesyonel ekip ile çalışmak için işe alınan personellere eğitimde verilmektedir. Kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet veren holding geçtiğimiz aylarda Bursa’da yeni zincirini açtı. Kayakçı Class akaryakıt İstasyonunu verdiği akaryakıt istasyonuna ilgi beklenildiğinden daha fazla gösterildi. Ayrıca Class firma açılışa özel bir hafta boyunca akaryakıtta %20 indirim uyguladı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34