banner333

banner309

Trafik Güvenliği Eğitimi Tarımcılara Verildi

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, traktör ve tarım aracı sürücülerine yönelik "Trafik Güvenliği" eğitimi düzenledi.

Gümüşhane 05.10.2023, 15:32
Trafik Güvenliği Eğitimi Tarımcılara Verildi
banner400

Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, traktör ve tarım aracı sürücülerine yönelik "Trafik Güvenliği" eğitimi düzenledi. Eğitim kapsamında, traktörlerin devrilme riskini azaltan ROPS DEMİRİ (Güvenlik Çerçevesi) ve gece-gündüz görünürlüğünü artıran Üçken Reflektör ile Sarı İkaz Lambası kullanımının önemi vurgulandı. Ayrıca, tarım araçlarının karayollarında nasıl güvenli bir şekilde hareket etmeleri gerektiği konusunda bilgilendirme yapıldı.

Trafik Jandarma Timleri, sürücülere arkadan çarpma kazalarını önlemek için geceleyin etkin bir ışıklandırma sağlayan iki adet üçgen reflektörün tüm traktör römorklarına takılmasının can ve mal güvenliği açısından son derece önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, kontroller sırasında bozuk reflektörlerin yenileriyle değiştirildi. Tarım araçlarının güvenli bir şekilde karayollarında seyir halinde olmaları için yapılan bu eğitim, tarım işçilerinin ve diğer sürücülerin güvenliği için büyük önem taşıyor.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 17 Mayıs 2024
İmsak 03:11
Güneş 04:57
Öğle 12:24
İkindi 16:18
Akşam 19:40
Yatsı 21:19