banner333

banner309

Trabzon'a 5 Katrilyon,Gümüşhane'ye ?

Trabzonspor Akyazı Tesislerinin temel atma töreni dün yapıldı.Törenle birlikte bir çok soru aklımıza takıldı.

Gümüşhane 25.11.2013, 11:52 25.11.2013, 13:09
Trabzon'a 5 Katrilyon,Gümüşhane'ye ?
banner400

 Dün temel atma töreni Sn.Başbakanımız tarafından yapılan Akyazı tesislerinin bir an  önce tamamlanarak Türkiyenin ve karadenizin incisi Trabzonsporun hizmetine sunulması herkes gbi komşu il olan Gümüşhanelileri gerçekten sevindirecektir.

Açılış esnasında Trabzona olimpiyatlar dahil bu süreçte yapılan tesislerin 5 katrilyon tutarında olduğu belirtilmiştir.Trabzon merkez başta olmak üzere bir çok ilçesine ve Rize ve ilçelerine çok sayıda spor tesisi yapılmıştır.

Ancak Gümüşhanedeki tesislerin durumu  gerçekten içler acısıdır ve gerek hava alanı konusunda gerek se demiryolu konusunda olduğu gibi tesisler konusunda da avucunu yalamıştır.

Kelkit Hürriyetsporun tesis denemeyecek kadar kötü durumdaki sahası bakımda olduğu için maç yapacak saha bulamamaktadır.Gümüşhane merkezde sadece Yenişehir stadı var ve gecekondu görünümünde.Diğer ilçelerdeki tesisler de hakgetire.

Gümüşhanespor tesisleri ise tamamen Gümüşhaneli hemşehrilerimizin gayretleri ile yapılmış ve devletten tek kuruş alınmamıştır.Hatta bu tesisin açılışında zamanın spor bakanının yaptığı bu tesis Gümüşhaneye fazla sözünü unutmadık.

1.Lig voleybol liginde mücadele eden Torul Gençlik voleybol takımının voleybol maçlarını oynadığı salon ise bir çok lisenin bahçesinde yer alan salon niteliğinde.

Gümüşhaneliler  diğer illerdeki tesislere itiraz etmiyor.Ancak kendi ilinin insanlarına bu tesislerin yapılacak değerin verilip verilmediği konusunda ise giderek şüphe duymaya başlıyor.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (4)
türker yeniçei 10 yıl önce
Gümüshanenin ilceleri siran kelkit kose deki yapimi devam eden spor salonlarini teknik sartlara uygun yapmayip spor musabakalarinda kullanima elverisli olmamasini bile bile duruma mudahale etmeyen Kelkitteki bu hafta olan maci bile iptal ettiren duruma sessiz kalan butun yoneticilere bravo !!
ziyaretçi 10 yıl önce
ne bekliyoruzkı her zamankı gibi uvey evlat basbakan trabzonda %61 istemıs bizden 29 isteyemeyecegı için herhalde :))
ihsan yiğit 10 yıl önce
uyanık olmak lazım. yemek kazanı varken biz kepceyi boş kazana daldırırsak millet yemek yer biz karnımızı sıvazlarız. kayserili mantığı lazım.bari bu dönem aç kalmayalım.anladınız siz onu...
Üvey evlat Gümüşhane 10 yıl önce
Gümüşhane ye yatırım yapmaz sa ozaman biraz zor ve avcunu yalar nezaman ki Gümüşhane ye yatırım yapacak ozaman ak Parti ye oy var yoksa oylar mhp mustafa canlı ya...
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11