banner333

banner309

Teşekkürler 'Emice'

Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet törenine katılmak ve ilde bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gümüşhane’ye gelen Doğan Holding Onursal Başkanı hemşehrimiz Aydın Doğan, istihdamdan spora yine birçok konuda müjdeli haberler verdi.

Gümüşhane 07.06.2013, 16:06
Teşekkürler 'Emice'
banner400
 Gümüşhane Üniversitesi (GÜ) Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet törenine katılmak ve ilde bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gümüşhane’ye gelen Doğan Holding Onursal Başkanı hemşehrimiz Aydın Doğan, istihdamdan spora yine birçok konuda müjdeli haberler verdi.

Kelkit Aydın Doğan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen mezuniyet töreninin ardında yine Kelkit’te konaklayan Doğan, dün Gümüşhane’ye geldi.

İlk olarak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Gümüştaş Madenciliğe ait tesisleri beraberindeki heyetle gezen Doğan, tesisi detaylı bir şekilde inceledikten sonra, Gümüştaş’ın 
Gümüşhane’nin gelişimi için önemli bir merkez olduğunu belirtti.

Daha sonra 
Gümüşhanespor’un Tekke Beldesinde bulunan tesislerini gezen Doğan ve beraberindeki heyet, Başkan İdris Çimen’i ve yönetim kurulu üyelerini Play-Off şampiyonluğundan dolayı kutladı. Burada konuşma yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, “Her zaman desteklediğimiz ve başarısıyla daima övündüğümüz bir takımımız var. Bize düşen görevi her zaman yerine getirmeye hazırız” dedi. 

Canlı’nın ardından bir konuşma yapana Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan; “
Gümüşhaneli olduğumu asla unutmadım ve her zaman gurur duydum. Gümüşhanespor inşallah daha iyi noktalara gelecek” dedi. 

Doğan; 
Gümüşhanespor Başkanı İdris Çimen’e de, “Takımın neye ihtiyacı varsa, onların hepsini bana yazıp gönderin. Üzerime düşeni yapmaya hazırım” diyerek destek sözü verdi.

5 yıl aradan sonra 
Gümüşhane’ye gelen Aydın Doğan, Gümüşhanespor tesislerinden ayrıldıktan sonra, Sema Doğan Parkı’nda Gümüşhane Belediye Başkanlığı tarafından verilen öğlen yemeğine katıldı. 5 yıl önce Sema Doğan Parkı’nın açılışı için gelen Doğan, burada bir kez daha hemşehrileriyle hasret giderdi. 

Belediye başkanlarının, parti başkanlarının, STK’ların ve bir çok davetlinin katıldığı yemekte Doğan’ın bütün misafirlerle tek tek ilgilendiği gözlendi.





Kaynak: Kuşakkaya Gazetesi
Yorumlar (1)
mehmet balta 11 yıl önce
HELAL OLSUN SAYIN DOĞAN A KİMNE DERSE DESİN TEK HEMŞERİ CANLISI GELDİĞİ YERİ UNUTMAYAN TEK MİLLİYETCİ ADAMDIR SAYGIYLA ARA KÖYÜ VE ŞAHSIM ADIMA TEŞEKKÜRLERİMİ SUNARIM
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49