banner333

banner309

Temiz Ve Yaşanabilir Çevre İçin Arzular Kabaköy Çevre Derneği Kuruldu

Gümüşhane merkez Arzularkabaköy Beldesi sakinleri, son yıllarda artan çevre sorunlarına dikkat çelmek ve çevre sorunlarının çözümüm için çalışmalar yapmak için ARZULARKABAKÖY (AK) ÇEVRE DERNEĞİ’ ni kurdular.

Gümüşhane 05.08.2014, 08:43 05.08.2014, 08:48
Temiz Ve Yaşanabilir Çevre İçin Arzular Kabaköy Çevre Derneği Kuruldu
banner400
 Gümüşhane merkez Arzularkabaköy Beldesi sakinleri, son yıllarda artan çevre sorunlarına dikkat çelmek ve çevre sorunlarının çözümüm için çalışmalar yapmak için ARZULARKABAKÖY (AK) ÇEVRE DERNEĞİ’ ni kurdular.

Ali Kemal UÇAN, Habib TANIŞ, Zülküf DEVRAN, Yasin UÇAN, Abulkadir  UÇAN, Ahmet YEŞİL, Muhammed UÇAN’dan oluşan kurucu üyeler ilk toplantısını yaptı.

Açıklama yapan Arzularkabaköy(AK) Çevre Derneği Başkanı Ali Kemal UÇAN “Derneğimizin amacı öncelikle Arzularkabaköy‘ün bütünü olmak kaydıyla ulusal ve uluslararası tüm çevre sorunlarının çözümü yönünde yasal demokratik ve hukuki çalışmalar yapmak, Arzularkabaköy’ün doğal, kültürel  ekonomik ve tarihi zenginliklerinin muhafaza edilmesi sağlamak, çevre ile ilgi li faaliyetler düzenlemek, insanları  temiz ve sağlıklı çevre konusunda bilgilendirmek, insan sağlığını yeşili ve çevreyi yok edenlere karşı her türlü yasal ve demokratik ve hukuki mücadele yi vermek ve bu konuda çalışma yapan ulusal ve uluslar arası gerçek ve tüzel kişi, kurum ve kuruluşlara destek vermek ”dedi.

Ali Kemal UÇAN “Dernek olarak beldemizde buluna ve çevremizin unsurları olan resmi ve özel kurumlarla görüşmeler yaparak temiz ve yaşanabilir bir çevre için neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişlinde bulunacağız. Tüm belde sakinlerimizden derneğimize destek olmalarını, yapılacak faaliyetlere katılmalarını istiyoruz.” dedi.


Ali Kemal UÇAN
Arzularkabaköy(AK) Çevre Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı                                                            

                                                                                                                                  
Habib TANIŞ
Arzularkabaköy(AK) Çevre Derneği
Yönetim Kurulu Üyesi      

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48