banner333

banner309

TEMA Vakfından Torul'a 'Teşekkür' çıkarması

Gümüşhane 31.10.2019, 21:12
TEMA Vakfından Torul'a 'Teşekkür' çıkarması
banner400

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği, yeni Torul Kaymakamı Ömer Sait Karakaş ve Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir’i makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral, Yardımcısı Demet Bayraktar ve Gümüşhane Üniversitesi Genç TEMA Kulüp başkanı Seda Salantur ilk olarak Kaymakam Karakaş’ı ziyaret etti.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral geçtiğimiz günlerde Torul Kaymakamı olarak asaleten atanmasının ardından yayınladığı mesaj ile kendisine tebrik ve kutlama için çiçek ve hediye göndermek yerine TEMA Vakfı’na fidan bağışı yapılmasını talep etmesini memnuniyetle karşıladıklarını belirterek Kaymakam Karakaş’a teşekkür etti.

Oral, “Sayın Kaymakamımızın aşırı anlam yüklü hareketi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiş ve onur duyduğumuz bir davranış olmuştur. Bu sebeple kendilerine hem hoş geldin ziyaretinde bulunduk hem de kendisine teşekkür belgesi, TEMA Vakfı yayınlarından olan ‘’Toprak İle Söyleşi’’ kitabını ve TEMA Vakfı yeşil yaprak rozeti hediye ettik’’ dedi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliğinin ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Torul Kaymakamı Ömer Sait Karakaş ise TEMA Vakfının çalışmalarını önemsediklerini ve toplumun çevre ile ilgili konularda hassasiyet göstermesinin ehemmiyetinden bahsetti.

Torul Belediyesi tarafından başlatılan “Her Doğan Yeni Bir Fidan’’ kampanyasına teşekkür etmek için Belediye Başkanı Evren Özdemir’i ziyaret eden heyet teşekkür etti. 

Projeden duydukları memnuniyeti dile getiren Oral, Başkan Özdemir’e erozyonla mücadele etmek adına başlattığı anlamlı çalışmadan dolayı teşekkür ederek adına hazırlanan teşekkür belgesi ve TEMA Vakfı Tarafından hazırlanan 2019 Eko Siyaset Bildirgesi ile TEMA Vakfı Yeşil Yaprak Rozeti Başkan Özdemir’e takdim etti.

TEMA Vakfı Temsilciliğinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Torul Belediye Başkanı Evren Özdemir ise benzer sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:32
Öğle 12:26
İkindi 16:10
Akşam 19:11
Yatsı 20:37