banner333

banner309

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliğinden Torul Ziyareti

Gümüşhane 30.10.2019, 17:11
TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliğinden Torul Ziyareti
banner400

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği Tarafından Torul Kaymakamlığı ve Torul Belediyesine ziyaret gerçekleştirildi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral, Temsilci Yardımcısı Cemile Demet Bayraktar ve Gümüşhane Üniversitesi Genç TEMA Kulüp başkanı Seda Salantur tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde Torul Kaymakamı Ömer Sait Karakaş ve Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir makamlarında ziyaret edildi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral ‘’geçtiğimiz günlerde Torul Kaymakamı olarak asaleten atanan Ömer Sait Karakaş’ın atanmasının ardından yayınladığı mesaj ile kendisine tebrik ve kutlama için çiçek ve hediye getirmek yerine TEMA Vakfı’na fidan bağışı yapılmasını talep etmesini memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti.’’ Oral sözlerine ‘’Sayın kaymakamımızın aşırı anlam yüklü hareketi bizleri ziyadesi ile mutlu etmiş ve onur duyduğumuz bir davranış olmuştur. Bu sebeple kendilerine hem hoş geldin ziyaretinde bulunduk hem de kendisine teşekkür belgesi, TEMA Vakfı yayınlarından olan ‘’Toprak İle Söyleşi’’ kitabını ve TEMA Vakfı yeşil yaprak rozeti hediye ettik’’ dedi.

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliğinin ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Torul kaymakamı Ömer Sait Karakaş ise TEMA Vakfının çalışmalarını önemsediklerini ve toplumun çevre ile ilgili konularda hassasiyet göstermesinin ehemmiyetinden bahsetti.

Torul Belediye başkanına yapılan ziyarette ise belediye başkanı tarafından başlatılan ve yürütülen ‘’Her Bebeğe Bir Fidan’’ kampanyasından duydukları memnuniyeti dile getiren Oral ‘’ sayın belediye başkanına erozyonla mücadele etmek adına başlattığı anlamlı çalışmadan dolayı teşekkürlerini bildirmek üzere ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.

Oral tarafından Belediye başkanı Özdemir’e teşekkür belgesi ve TEMA Vakfı Tarafından hazırlanan 2019 Eko Siyaset Bildirgesi ile TEMA Vakfı Yeşil Yaprak Rozeti taktim edildi.

TEMA Vakfı Temsilciliğinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Torul Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir ise benzer sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 08 Mayıs 2024
İmsak 03:25
Güneş 05:06
Öğle 12:24
İkindi 16:16
Akşam 19:32
Yatsı 21:06