banner333

banner309

TEMA gönüllü öğretmenlerini arıyor

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral, okullarda erozyonla mücadele etmek ve sıfır atık bilincini oluşturmak adına önemsedikleri eğitimler için gönüllü öğretmenler aradıklarını söyledi.

Gümüşhane 15.09.2019, 13:36
TEMA gönüllü öğretmenlerini arıyor
banner400

TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilcisi Yusuf Oral, okullarda erozyonla mücadele etmek ve sıfır atık bilincini oluşturmak adına önemsedikleri eğitimler için gönüllü öğretmenler aradıklarını söyledi.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada TEMA Vakfı olarak ülke genelinde 2019-2020 eğitim öğretim yılında 200 bin çocuğa doğa eğitimi vermeyi amaçladıklarını kaydeden Oral, Gümüşhane’de ise 68 sınıf ve 2 bin öğrenci hedefinde olduklarını söyledi.

TEMA Vakfı’nın başta erozyonla mücadele olmak üzere, iklim değişikliği konusunda farkındalık oluşturmak ve çevre duyarlılığı yüksek bir nesil yetiştirilmesine katkı sağlamak amacı ile Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda eğitim çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Oral, “Öncelikle hayatımızın mimarı olan bütün öğretmenlerimizin ve yarınlarımızın teminatı olan bütün öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyoruz” ifadelerini kullandı.

TEMA Vakfı ile Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Müdürlüğü ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokoller çerçevesinde ülke genelinde Minik Tema, Yavru Tema, Ortaokul Tema ve Lise Tema programları uygulamaya devam ettiklerini dile getiren Oral, “Okullarımızda erozyonla mücadele etmek ve sıfır atık bilincini oluşturmak adına önemsediğimiz eğitimlerimiz için gönüllü öğretmenlerimizi aramaktayız. Yıllardır materyallerle desteklenen programlarımız ve bu yıl animasyon filmleri ve müziklerle de desteklenecek olup eğitimlerimizi ilimizdeki ve ilçelerimizde müracaat eden bütün gönüllü öğretmenlerimiz ile uygulamak istiyoruz. Okullarımızda programlarımızı uygulamak isteyen öğretmenlerimizi TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliğine müracaat etmelerini istiyoruz” dedi.

Eğitimleri uygulayacak bütün öğretmenlere TEMA Vakfı Gümüşhane Temsilciliği olarak şimdiden teşekkür eden Oral, bu gönüllü mücadelede desteklerin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.


İletişim; 
Telefon No:0 530 517 7406
E posta: [email protected]

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:20
Öğle 12:35
İkindi 15:58
Akşam 18:40
Yatsı 19:59