banner333

banner309

TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamza Çebiden GTSO'ya Ziyaret

TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamza Çebiden GTSO'ya Ziyarette bulundu.

Gümüşhane 18.08.2017, 11:51 18.08.2017, 12:12
TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamza Çebiden  GTSO'ya  Ziyaret
banner400

Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif HamzaÇebi, Trabzon CHP  İl Başkanı Turgay Güngör, Gümüşhane CHP  İl Başkanı Bedri Ağaç ve beraberindeki heyetle birlikte  odamızı  ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Akçay ve GTSO yöneticileri ile görüştü.

 Ziyaret kapsamında misafirlere Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası ve Gümüşhane Organize Sanayi Bölgesi  ve  İŞGEM  Projesi faaliyetleri hakkında bilgi veren  Yönetim Kurulu Başkanımız  İsmail Akçay, GTSO  olarak kısıtlı imkanlar ile Gümüşhane iş dünyasına hizmet verme çabası içerisinde olduklarını söyledi. TBMM Başkanvekili Sayın  Mehmet  Akif Hamzaçebi  ve değerli misafirleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Akçay odamıza gerçekleştirmiş olduğunuz bu nazik ziyaret için  de bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum şeklinde konuştu.

TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bugün burada bizleri ağırlayan tüm GTSO yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum şeklinde konuşan Hamzaçebi;  ‘ Sözlerime başlamadan önce buradan Yönetim Kurulu Başkanımız İsmail Bey’i bir kez daha  tebrik etmek istiyorum. Seçimle gelinen bir mevki ve makamda 20 yıldır hizmet vermek  çok önemli bir başarı ve aynı zamanda önemli bir yükü omuzlarında taşımak demektir. Burası Gümüşhane’ye hizmet kurumu. Eğer bunca yıl bu kurumda  hizmet verirken  üyeleri ile gönül bağı kurmak ve devamlılığını sağlamak gerçekten bir siyasetçi gözüyle baktığımızda  önemli bir başarıdır.  İnşallah bu güzel çalışmalarının devamını diliyorum’ dedi.

‘KALKINMANIN YOLU YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRÜN  ÜRETMEKTEN GEÇİYOR’

Konuşmasında Kalkınmanın ve ekonomik gelişmenin teknolojik ürünler üretmeye yönelik vizyon projeler ile olabileceğine vurgu yapan Hamzaçebi; ‘’Ülkemizi ve Milletimizi kalkındırmanın yolu ilk olarak ileri teknoloji üretmekten geçiyor. Son 15 yıla baktığımızda dünyadaki en büyük şirketlerin yapısına baktığımızda artık teknoloji ve teknolojik ürünler üreten firmalarımızın listenin en üst seviyesinde yer aldığını görüyoruz. Dünya hızlı bir değişim içerisinde. Bu değişime ayak uydurmalıyız .Demokratik, Özgürlükçü ve Güçlü olan ülkeler aynı zamanda ekonomik olarak da  bu dünyanın da en güçlü ülkeleri konumunda. Ülkemiz 15 Temmuz gecesi   vatan hainleri tarafından sürüklenmek istenilen  bir uçurumun kenarından döndü. Bizlerin geçmişten gelen önemli bir demokratik birikimimiz ve deneyimimiz var. Bu deneyim ve birikimimizi  daha da ileri taşımalıyız. Ekonomik açıdan da güçlü bir yapıya bürünmek istiyorsak Teknoloji kaynaklı ürünlere üretmeye yönelmeli vizyonumuzu bu çerçevede belirlemeliyiz. Şuan da % 3 olan teknolojik ürünler üretme oranımızı  en az %15 - 20 gibi bir seviyeye taşıyamaz isek ülkemizin koyduğu hedeflere  ulaşmakta zorlanırız’ şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 03:58
Güneş 05:31
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:12
Yatsı 20:38