banner333

banner309

Şube Müdürlerinden Vali'ye Ziyaret

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yeni göreve başlayan Şube Müdürleri Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Vali yardımcıları Cahit Karatepe, Armağan Önal ve Recai Karal’ı makamlarında ziyaret ettiler.

Gümüşhane 27.02.2013, 14:06
Şube Müdürlerinden Vali'ye Ziyaret
banner400

 Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Murat Eskicioğlu, İsmail Hayal, Abidin Merdan, Rasim Alkaç, Kemalettin Karabulut, Bülent Ağaç, Aynur Bilgin ve Adem Doğan katıldı.

Yapılan ziyaretlerde İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş;       “İlimizde var olan eğitim kalitesini yükseltmek adına yeni arkadaşlarımız bize güç kattılar. Her arkadaşımız kendi alanlarında bizlere yardımcı olacaklar ve varolan ekibimize taze kan olarak katkı veren yeni arkadaşlarımız ile birlikte eğitim başarı çıtamız daha da yükseğe çıkarılacaktır. Arkadaşlarımızın Gümüşhaneli olması ve eğitimin içinden gelmeleri bizler için ayrı bir şans olacaktır” dedi.

 Gümüşhane Valisi Sayın Dr Yusuf Mayda; “Yapılan ziyaretten memnuniyetini ifade ederek; “Bizler yeni arkadaşlarla daha da güçlendik. Bu arkadaşlarımız gösterecekleri performansla birlikte tabiri caizse sahada icraatlarını göstereceklerdir. Arkadaşlarsın sıkı ve samimi çalışmaları hem kendi açılarından ve hem de bizler açısından akademik başarının yanı sıra ilimizin sosyal ve kültürel gelişime de katkı verecektir. Onların fiili olarak başarılarını göstermeleri gerekir. Bu arkadaşlarımızla birlikte var olan eğitim başarı çıtamız daha yükseklere çıkacaktır. Buna yürekten inanıyor ve arkadaşlara güveniyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

 Vali Dr. Yusuf Mayda’nın ardından Vali Yardımcıları Armağan Önal, Cahit Karatepe ve Recai Karal’ın makamları ziyaret edildi.

 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27