banner333

banner309

Rektör Günaydın’dan Genç İletişimcilere Teşekkür Belgesi

Gümüşhane Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İhsan Günaydın, Aydın Doğan Vakfı 24. Genç İletişimciler yarışmasından ödülle dönen öğrencileri makamında kabul etti.

Gümüşhane 28.12.2012, 09:03
Rektör Günaydın’dan Genç İletişimcilere Teşekkür Belgesi
banner400

 Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencilerinden Deniz Arı ve Esra Can’ın 24’üncü Genç İletişimciler yarışmasından ödül alarak dönmelerinin ardından İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Hasan Güllüpunar, Arş. Görevlileri Emre Ş. Aslan ve Emine Şahin’i makamında kabul eden Rektör Günaydın öğrencilere ve danışman hocalarına teşekkür belgesi verdi.

Küçük bir ilin iletişim fakültelerinin kurulumu ve gelişmesi bakımından oldukça zorluklar içerdiğini belirten Rektör Günaydın “iletişim fakültemiz öğrencilerinin gösterdikleri başarı bizleri gururlandırmıştır. Bu başarıların gelecek yıllarda da artarak devam etmesi gerekir. Bu konuda öğrencilerimizi teşvik etmemiz lazım. İletişim fakültemiz öğretim elemanlarının bu konudaki hassasiyetlerini biliyorum. Ancak daha yoğun bir çalışma ile fakültemiz ve üniversitemizin adını gururla temsil etmemiz gerekir. Bu vesile ile Aydın Doğan Vakfı 24. Genç İletişimciler Yarışmasında üniversitemizi temsil ederek ödül alan öğrencilerimizi ve danışman hocalarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.





Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46