banner333

banner309

Protokol İmzalandı

Gümüşhane’de kadın girişimi, üretim ve istihdama destek anlamında önemli bir adım atılarak Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Gümüşhane 03.02.2021, 19:15 03.02.2021, 16:24
Protokol İmzalandı
banner400

Gümüşhane’de kadın girişimi, üretim ve istihdama destek anlamında önemli bir adım atılarak Gümüşhane Belediyesi ile Gümüşeller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi arasında işbirliği protokolü imzalandı. 

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, kadın girişimi, istihdam, üretim, kadınların ekonomik hayata aktif bir şekilde katılması, sosyal sorumluluk ve insanların refahına katkıda bulunmak hususlarında Belediye olarak her türlü desteği vereceklerini gerek mekân gerekse işletme desteği olarak imkânlar ölçüsünde ellerinden geleninin en fazlasını yapacaklarını belirtti. 

Kooperatif başkanı Ayşegül Öznur Parlak da sosyal sorumluluk anlayışı ile hareket ettiklerini, bu manada kadınların üretip de pazara sunamadıkları el emeği ürünlerin sergilenmesi, satışı, yöresel ürünlerin üretimi ve satışı ile oluşacak gelirin kadınlara aktarılması ile kadın refahına katkı yapmayı hedeflediklerini, Belediye Başkanı Ercan Çimen’in kendilerine verdikleri destek için çok mutlu olduklarını belirterek, teşekkürlerini iletti.

Kooperatif başkanı Ayşegül Öznur Parlak protokol kapsamında plânladıkları faaliyetleri projelendirdiklerini ve bu kapsamda ziyaret ettikleri Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek’in projenin uygulamaya geçmesinde Valilik olarak her türlü desteği vereceklerini dile getirdiğini söyledi. Vali Taşbilek’in Kaymakamlık yıllarından itibaren sosyal sorumluluk projelerine, kooperatiflerin kurulmasına öncülük ettiklerini, kooperatif faaliyetlerini oldukça önemsediklerini, yörenin istihdam ve üretimine yönelik yapılacak her türlü girişimi destekleyeceklerini belirttiğini kaydeden Parlak, Vali Taşbilek’in son derece olumlu yaklaşımı ve desteğinin kendilerine moral verdiğini, pozitif yaklaşımları ve ilgileri için teşekkür etti.

Proje kapsamındaki görüşmelere Gümüşhane Sanayi ve ticaret Odası Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret ederek devam eden Kooperatif Başkanı Ayşegül Öznur Parlak ve yönetim kurulu üyeleri Akçay’ın da şehirde ve yöremizde yapılacak üretim ve istihdam girişimlerine oda olarak her türlü desteği vereceklerini, bu tip girişimlerden son derece memnun kaldıklarını belirtti.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39