banner333

banner309

PENTUZGÜMDER öğrencilerle buluştu

Gümüşhane 22.09.2023, 13:23
PENTUZGÜMDER öğrencilerle buluştu
banner400

İstanbul’da faaliyet gösteren Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği (PENTUZGÜMDER) yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında üniversite ve liseli gençlerle dernek merkezinde buluştu.

Göreve geldikleri ilk günden beri gençleri ilgilendiren konularda programlarını önemseyerek düzenlemeye devam eden PENTUZGÜMDER Başkanı Sinan Terzi ve yönetim kurulu üyeleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çiğ köfte eşliğinde üniversite ve liseli gençlerle dernek merkezinde buluştu.

Lise, üniversite hazırlık, üniversiteye yeni başlayacak ve üniversiteye devam eden öğrencilerle dernek merkezinde bir araya gelinen programın moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Baş yaparken programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Sinan Terzi Yaptı.

Gençler için Eğitim Programı

Default (GPT-3.5)

User

İstanbul’da faaliyet gösteren Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Eğitim Sosyal Yardımlaşma Derneği (PENTUZGÜMDER) yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında üniversite ve liseli gençlerle dernek merkezinde buluştu. Göreve geldikleri ilk günden beri gençleri ilgilendiren konularda programlarını önemseyerek düzenlemeye devam eden PENTUZGÜMDER Başkanı Sinan Terzi ve yönetim kurulu üyeleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çiğ köfte eşliğinde üniversite ve liseli gençlerle dernek merkezinde buluştu. Lise, üniversite hazırlık, üniversiteye yeni başlayacak ve üniversiteye devam eden öğrencilerle dernek merkezinde bir araya gelinen programın moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Üyesi Burak Baş yaparken programın açılış konuşmasını Dernek Başkanı Sinan Terzi Yaptı. Başkan Terzi, yeni eğitim öğretim yılının başlangıcında gençlerin ilk hediye ve harçlıklarını öğrencilere taktim ederek yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Gençlerin memleketin geleceği için en büyük sermaye ve kendilerinin de göz bebeği olduğu için onları önemsediklerini, onlardan idealist, dava adamlığı, milli ve manevi şuurlu, vatana, millete, bayrağa ve ezana saygılı bir gençlik olmalarını temenni ettiklerini belirterek, “Milli ve manevi duygularımızı unutmadan bilhassa pekiştirerek daha da iyisini evlatlarımıza aktarabilmek için dernekçiliğin asli görevlerinden birisini daha icra etmenin hazzı ve manevi kazancını yaşamamıza vesile olan maddi ve manevi destek veren herkese ayrıca katılım sağlayarak programı renklendiren tüm öğrencilere, velilere teşekkür ediyorum” dedi.

Programa katılan Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Atakan Yüce ise gençlere birikimlerini aktararak Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in gençlere sunduğu imkanlar ve üniversiteye yeni başlayacaklar için sağladıkları nakit 5 bin TL’lik burs ile ilgili bilgiler vererek tavsiyelerde bulundu ve yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 30 Nisan 2024
İmsak 03:38
Güneş 05:15
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:23
Yatsı 20:54