banner333

banner309

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Mevzuatıyla İlgili Toplantı Yapıldı

Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Mevzuatıyla İlgili Toplantı Yapıldı.

Gümüşhane 04.09.2018, 11:57
Özel Öğrenci Barınma Hizmetleri Mevzuatıyla İlgili Toplantı Yapıldı
banner400

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Arıkan, İl Emniyet Müdürü Ömer Faruk Karataş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Erdem ve ilgili kurum kuruluş amirleri katıldı.

Toplantıda, üniversite öğrencilerine barınma hizmeti veren özel yurt, pansiyon ve apartların durumu, denetimleri ve mevcut öğrenci barınma binalarının bir önceki toplantıda belirtilen hususlara uygun hale gelmesi için barınma hizmeti veren işletmelerin neler yaptığı, işletmeyi uygun hale getirmek için verilen sürede ne gibi çalışmalar yapıldığı, barınma mekânı olarak kullanılacak binaların yönerge hükümlerinde belirtilen standartlara uygun hale getirilip getirilmediği ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Toplantıda konuşan Gümüşhane Valisi Okay Memiş; Gümüşhane Üniversitesi Eylül ayının 3. haftasında eğitime başlıyor, aynı zamanda ilimizde diğer tüm eğitim öğretim kurumlarının faaliyetleri başlıyor. Gümüşhane’ye gelen öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri sorunların giderilmesi için çalışacağız. Bu konuyla ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri üzerlerine düşen görevin en iyisini yapacaklar. Çocuklarımızın huzurlu, güvenli ve sağlıklı bir ortamda barınmalarını sağlamak görevimizdir. Gümüşhane’de öğrenim gören öğrencilerin Gümüşhane’yle ilgili olumlu şeyler söylemesi bu kente çok katkı sağlayacak, olumsuz şeylerin de bir o kadar şehrin imajına negatif etki edecektir, O yüzden gelen öğrencileri kendi çocuğumuz gibi görmek çok önemli. Buna tüm işletmelerimiz, esnaflarımız, kamu kuruluşları dikkat etmelidir” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11