banner333

banner309

Özel İdare İşçilerine İSG Eğitimi Verildi

Gümüşhane İl Özel İdaresi tarafından hizmet alımı yoluyla, il merkezi ve ilçelerde çalıştırılmak üzere alınan personele iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Gümüşhane 30.05.2013, 11:48
Özel İdare İşçilerine İSG Eğitimi Verildi
banner400
  

İş sezonu sonuna kadar çalışması planlanan personel için kurumun işçi lokalinde düzenlenen programda, çalışma düzeni ve teknik konularda Destek Hizmetleri Müdürü Hasbi Yılmaz Şahinöz, iş sağlığı ve güvenliği konularında da kurumun İş Sağlığı Uzmanı Serdar Taşdemir tarafından eğitim verildi.

 

Eğitim esnasında işçileri ziyaret eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, beraberinde Destek Hizmetleri Müdürü Hasbi Yılmaz Şahinöz ve kurum yetkilileriyle birlikte işçilerle bir süre sohbet etti.

 

‘İnşallah kazasız, belasız bir sezon geçiririz’ temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Akdoğan, “Sizler artık kurumumuzun bir parçasısınız. Bizim çalışma alanımız il sınırının tamamı. Her an her yerde iş çıkabilir. Araçlarınızı kendi malınızı gibi kullanın. Arazide çalışırken yönetim hiyerarşisine göre hareket ederek size verilen görevleri eksiksiz olarak yerine getirin.” dedi.

 

Akdoğan, işçilere yaptıkları işe tamamen odaklanıp iş güvenliğini kaybetmemeleri tavsiyesinde bulunarak, “Her birinizin bir damla kanı bizim için her türlü işimizden çok daha önemlidir. İş sağlığı ve güvenliğiniz bizim için en önemli unsurdur. Bir işi yaparken, birinci planda iş güvenliği ve iş emniyetidir. İş güvenliği ile ilgili alınması gereken tedbirleri eksiksiz olarak yerine getirin.” diye konuştu.

 

Eğitimlere iş makinesi operatörü, yağcısı, şoförü, atölye ustaları, şantiyelerde çalıştırılacak düz işçiler katıldı. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 03:51
Güneş 05:25
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:16
Yatsı 20:44