banner333

banner309

Önce insan sonra gazeteciyiz'

Dünyanın yaşayan en iyi 10 savaş muhabirinden birisi olarak kabul edilen Milliyet Gazetesi Fotoğraf Servisi Müdürü Bünyamin Aygün, memleketi Gümüşhane’de Girişimcilik Haftası kapsamında gençlerle buluştu.

Gümüşhane 22.11.2019, 15:59
Önce insan sonra gazeteciyiz'
banner400

Haber için gittiği Suriye’de IŞİD’in elinde 40 gün rehin kalan ve Türkiye’nin nefes kesen bir operasyonuyla kurtarılan Aygün, Gümüşhane Üniversitesi kongre ve kültür merkezinde söyleşi programına katıldı.

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı’nın (DOKA) bölgede faaliyet gösteren tüm üniversitelerde girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi adına 18-29 Kasım tarihlerini “Girişimcilik Haftası” ilan etmesi nedeniyle 3 gündür devam eden söyleşi programlarının bugünkü konuklarından birisi de Aygün oldu.

Gençlerin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmeleri için girişimcilik temasını gündemde tutmaya yönelik farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlenen programda “Basın Fotoğrafçılığında Girişimci Ruhu” başlıklı söyleşisinde gençler ve akademisyenlerle buluşan Aygün, gazetecilik mesleği boyunca yaşadıklarından kesitler aktardı.

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde başladığı mesleğini bugün Milliyet gazetesinde sürdürdüğünü anlatan Aygün, meslek hayatının dönüm noktalarından birisinin de aracını satarak aldığı fotoğraf makinesiyle birlikte çektiği fotoğraflar olduğunu belirterek, anılarını katılımcılarla paylaştı.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49