banner333

banner309

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Başladı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri makam ziyaretleri ile başladı. Minikler, İl Milli Eğitim Müdürü ve Vali Dr. Yusuf Mayda ile tanıştı.

Gümüşhane 21.05.2013, 13:31
Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri Başladı
banner400

 Program çerçevesinde ilk ziyaret Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Yusuf Çiftçioğlu İlkokul/Ortaokul, ve Merkez Anaokulu minik öğrencileri tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yapıldı.

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri nedeni ile İl Mili Eğitim Müdürünü ziyaret eden minikler,  şenliğin birinci gününe makam ziyaretleri ile başladılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş’a çiçek takdim eden minikler Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ile bir süre sohbet ettiler.

Aktaş, 21 Mayıs Salı günü saat 10:00’da Makam ziyareti ile başlayan Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımı ile 22 Mayıs 2013 Çarşamba günü Zafer Meydanında Anasınıfı gösterileri ile başlayacak, 23 Mayıs Perşembe günü Aysın Rafet Ataç İlkokulu, Gazipaşa Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu Anaokulu öğrencileri kendi okul bahçelerinde kutlama programının devam edeceğini belirtti.

Aktaş, 24 Mayıs Cuma günü ise Nesrin Halit Zarbun Anaokulu “ Minik Yeteneklerden Büyük Projeler” ve Kız Teknik ve Meslek Lisesi Anasınıfı gösterileri gerçekleştirecek.

27 – 30 Mayıs tarihleri arasında ise Merkez Anaokulu, Işıl Sema Doğan İlkokulu, Yusuf Çiftçioğlu İlkokulu Fevzipaşa İlkokul/ Ortaokulu Mehmet Akif Ersoy İlkokul/Ortaokulu ve Özel Bahar İlkokulu/Ortaokulu ve Anasınıfı gösterileri yapacak.

Okul Öncesi Eğitim Şenliklerinin son günü 30 Mayıs tarihinde, Nesrin Halit Zarbun Anaokulu öğrencileri “ Yıl Sonu Etkinlikleri” gösterileri ile Okul Öncesi Eğitim Şenliklerinin sona ereceğini belirtti.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN VALİ YARDIMCISI ARMAĞAN ÖNAL’A ZİYARET

Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri programı kapsamında, minik öğrenciler Vali Yardımcısı Armağan Önal’ı makamında ziyaret ederek şenliğe davet ettiler.

Ziyarete, kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, , Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Onur Aydın, Yusuf Çiftçioğlu İlkokul/Ortaokulu Müdürü Yaşar Kalaycı, Merkez Anaokulu Müdürü Ayşe Sağırkaya,  Öğretmen ve minik öğrenciler katıldı.

Okul Öncesi Şenliklerinin başlaması dolayısıyla kendisine çiçek sunan minik öğrencileri tek tek öperek kutlayan Vali Yardımcısı Armağan Önal; Okul Öncesi Eğitim Şenliklerinin başlaması münasebetiyle minik öğrencilerimizle beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Önal; “Değerli öğretmenlerimize, velilerimize ve minik öğrencilerimize bu nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11