banner333

banner309

Öğrencilerin Karne Heyecanı

Temel eğitim ve orta öğretimde öğrenim gören 22 bin 744 öğrenci karnelerini aldı.

Gümüşhane 25.01.2013, 15:38
Öğrencilerin Karne Heyecanı
banner400

 Gümüşhane’nin Arzular- Kabaköy Beldesinde bulunan Arzular İlkokul/Ortaokul’unda okuyan öğrenciler, karnelerini protokolden alma heyecanını yaşadılar.

Karne dağıtım törenine Vali Vekili Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan, Arzular Belediye Başkanı Özcan Kadakal, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Taş , Nüsret Bulut, okul müdür vekili Mustafa Demir, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Karne dağıtım töreni öncesinde öğretmenlerle bir araya gelen Vali Vekili  Cahit Karatepe; öğretmenlerin yalnızca günlük eğitim öğretim faaliyetlerini yapmadıklarını, yetiştirdikleri öğrencilerle bir ülkenin geleceğini hazırladıkların, okullarda yürütülen bu faaliyetlerin yalnızca eğitim ya da öğretim olarak adlandırılmayıp eğitim-öğretim şeklinde ifade edilmesinin temelinde toplumdaki her bireyden bilgili olmasının yanında ahlaklı ve erdemli bir insan olması beklentisinin bulunduğunu söyledi.

                Karatepe; öğrencilerimizi akademik başarılarından dolayı kutluyorum. Fen Liseleri, Anadolu Liseleri veya Meslek Liselerini kazanmaları elbette önemlidir ve bu alanda öğrencilerimiz desteklenmelidir. Ancak bunu yanında arif insan yetiştirmek içinde hep birlikte üzerimize düşeni yapmalıyız. Bir çocuğun yalnızca bilgili bir farz olarak toplum içinde bulunmalarından ziyade bilgili, ahlaklı ve erdemli bir birey olması daha anlamlı olacaktır. dedi

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; Başta öğretmenlerimiz olmak üzere eğitim camiamızı, okul yöneticilerimizi gösterdikleri gayretli çalışmalardan dolayı kutluyorum. Biz eğitimcilerin en büyük sermayesi insandır. Ve bu kutsal mesleğin en güzel ürünü yetiştirdiğimiz öğrencilerin ülkemize en en güzel şekilde hizmet etmelerini görmektir. Akademik başarının iyi bir seviyede olduğunu, tatil sonrası yeni başlayacak 2. Eğitim öğretim döneminde de başarının devam etmesini temenni ediyor öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. Dedi

Yapılan konuşmaların ardından okulda bulunan sınıfları tek tek ziyaret eden Vali Vekili Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Emniyet Müdür Vekili Mustafa Soyaslan, Arzular Belediye Başkanı Özcan Kadakal, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Milli Eğitim Şube Müdürleri İbrahim Taş , Nüsret Bulut öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.

Yapılan karne dağıtım töreninin ardından spor salonuna geçilerek 1. Dönem içerisinde başarılı olan öğrencilere belge dağıtımı töreni yapıldı.

ALTIN DEĞERİNDEKİ BAŞARIYA “ ALTIN ÖDÜLÜ”

Arzular Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerden Onu Belgesi, Teşekkür Belgesi, Taktir Belgesi, Başarı Belgesi ve Üstün Başarı Belgesi alan öğrenciler için düzenlenen törende Başarı Belgesi almaya hak kazanlara satranç takımı, üstün başarı belgesi almaya hak kazananlarla birlikte karnesindeki tüm derslerinin not ortalaması 5 olan öğrencilere ise altınla ödüllendirildi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 03:35
Güneş 05:13
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:25
Yatsı 20:57