banner333

banner309

Mustafa Canlı'nın Babası Ameliyat Oldu

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın babası Temel Canlı, Özel İmperial Hastanesi’nde gerçekleşen başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Gümüşhane 13.09.2013, 23:38
Mustafa Canlı'nın Babası Ameliyat Oldu
banner400
Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanan Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı’nın babası Temel Canlı(73)prostat şikayetiyle Özel İmperial Hastanesi’ne gelerek üroloji uzmanı Opr. Dr. Ekrem Sağlam’a muayene oldu. Yapılan tetkikler sonrasında ameliyat olması kararlaştırılan Temel Canlı başarılı bir ameliyat geçirerek sağlığına kavuştu.


Temel Canlı’nın ameliyatından sonra ise hastane ziyaretçi akınına uğradı. Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı “babamın ameliyatını başarıyla gerçekleştirerek sağlığına kavuşmasını sağlayan  Opr. Dr. Ekrem Sağlam’a, hastane başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik’e, tedavi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza ve Özel İmperial Hastanesi personeline teşekkürlerini iletti.


Kendisini ameliyattan sonra çok iyi hissettiğini ifade eden Canlı, “Başarılı geçen ameliyatım dolayısıyla doktorum Ekrem Sağlam’a, hastane başhekimi Op. Dr. Ömer Fatih Çelik’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Yine hastalığımız nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten, ziyarette bulunan ve telefonla arayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (1)
AŞKIN TOYGUN 11 yıl önce
SAYIN MUSTAFA CANLI BŞKNA VE MUSA CANLI KARDEŞİMİZE MUHTEREM BABALARI İÇİN GEÇMİŞ OLSUN TEMEL AMCAYA ALLAH'tan acil şifalar diliyorum.slm
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11