banner333

banner309

Mustafa Canlı'dan Memur-Sen'e Ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI, Gümüşhane Memur –Sen’ i ziyaret etti. Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Battal BAYAR ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde Memur-Sen Gümüşhane Şubesi üyelerine yaptığı çalışmalar hakkında bilgi vererek üyelerden gelen soruları cevaplandırdı.

Gümüşhane 18.01.2013, 14:20
Mustafa Canlı'dan Memur-Sen'e Ziyaret
banner400

     Memur-Sen Gümüşhane Şube Başkanı Veli AĞAÇ, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek. Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü özelde İnancın gereği olan başörtüsü özgürlüğü  ve bu hakkın yasal güvenceye kavuşturulması yönünde  destek istedi.


Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI, gösterilen sıcak ilgiden dolayı Gümüşhane Memur –Sen üyelerine ve birim başkanlarına teşekkür etti. CANLI “ Başörtüsü özgürlüğünde sonuna kadar birlikteyiz hem fikiriz. Biz belediye olarak bu konuyu yıllardır çözmüş durumdayız. Belediyemizde kapalı olanda var açık olanda o insanlara saygı duyuyoruz. Bu konuda bize düşen sorumluluk ne ise yapmaya hazırız. Bu sorunun çözümü için yasal zeminlerin oluşturulması önemlidir. Bu anlamda Memur-Sen’in yaptığı çalışmaları takdirle karşılıyorum dedi.


Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI daha sonra belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yaratıkları ve yapacakları çalışmaları açıkladı.CANLI “Zafer meydanında bulunan eski imam hatip lisesinin bulunduğu alanın tahsis çalışmalarının tamamlanmasından sonra o alana halkın kullanabileceği kent meydanı yapmayı planlıyoruz.Konut çalışmalarımız yakın zamanda ihale edilecek.Arıtma tesisi çalışması devam etmektedir.İçme suyu hattının büyük bir kısmının yenilendik, bu çalışmayı kendi personelimizle yaptık.”dedi.


Daha sonra üyelerin belediye ile ilgili sorularını ve eleştirilerini cevaplandırdı.29 projenin neresindesiniz şeklindeki soruya “29 projenin üçte ikisi gerçekleştirdik, hedefimiz tamamını gerçekleştirmek bunun için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 01 Mayıs 2024
İmsak 03:36
Güneş 05:14
Öğle 12:24
İkindi 16:14
Akşam 19:24
Yatsı 20:55