banner333

banner309

Mustafa Canlı, Memur-Sen'i Ziyaret Etti

Gümüşhane Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa CANLI, Memur-Sen’i ziyaret etti. Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Şevki AŞKIN ve Belediye Meclis adayları katıldı. Ziyarette Memur-Sen Gümüşhane İl Başkanı Veli AĞAÇ, Memur Sen’e bağlı sendikaların Şube Başkanları ve üyeler yer aldı.

Gümüşhane 27.02.2014, 08:51 27.02.2014, 08:54
Mustafa Canlı, Memur-Sen'i Ziyaret Etti
banner400

          Gümüşhane Memur-Sen İl Başkanı Veli AĞAÇ, ziyaretten dolayı teşekkür etti. AĞAÇ “Demokrasiler insanların tercihlerini özgürce kullandığı sistemlerdir. Beş yılda bir yapılan yerel seçimler bunun en güzel örneğidir. Yönetime talip olanlar bu süreçte kendilerini anlatarak görevlere talip olurlar. Yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatarak halkın tercihine mazhar olursa, sandıktan yetki alırlar. Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa CANLI ‘ya ilimize yaptığı hizmetler için teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan adayı Mustafa CANLI  “Memur-Sen’in siz değerli üyelerine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Memur-Sen, ülkesi ve üyeleri için çalışan sivil toplum kuruluşudur. Ülkemiz için çok değerli çalışmalar yapmıştır. Bizde bu çalışmalara destek olmaya çalıştık. Gümüşhane’de üç dönem Belediye Başkanı olarak görev yaptım. Tekrar seçime girerek bu göreve talibim. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmak için ziyaretlerde bulunuyorum. Üç dönemdir Gümüşhane’ye ve Gümüşhane halkına hizmet veriyorum. Projelerimi İnsan ve hizmet merkezli seçiyor ve uyguluyorum. Siyasi bir kaygı gözetmeksizi n herkese eşit olmaya çalışıyorum. Bürokrasi de edindiğim bilgi ve tecrübemi bir dönem daha hizmetle buluşturmak için tekrar aday oldum. Halkımız teveccüh gösterirse devam ederiz. ”dedi.

Mustafa CANLI, yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında açıklamalar yaptı. Katılımcıların ilimizle ilgili sorularını cevaplandırmasının ardından ziyaret son buldu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39