banner333

banner309

MHP Heyeti Gazetecilerle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük ve Akın Üstün, gazetecilerle iftar programında bir araya gelerek seçim sürecini konuştu.

Gümüşhane 30.05.2018, 09:00 12.06.2018, 09:06
MHP Heyeti Gazetecilerle Buluştu
banner400

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük ve Akın Üstün, gazetecilerle iftar programında bir araya gelerek seçim sürecini konuştu.

Ramada Gümüşhane otelde düzenlenen programa Küçük ve Üstün’ün yanısıra MHP İl Başkanı Nadim Aydın, Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, Ülkü Ocakları İl Başkanı Salih Taşçı, gazete sahipleri ve muhabirler katıldı.

MHP’nin Gümüşhane birinci sıra adayı Küçük, seçimlerin hayırlı olması dileklerinde bulunarak, “Gümüşhane zor bir memleket. Hizmeti de zor.  Ama ona rağmen Gümüşhane insanı oldukça başarılı ve azimli. Gümüşhane’de güzel işlerin yanında eksik işler de oluyor” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında sahada Devlet Bahçeli’ye çok ciddi bir ilgi ve alaka olduğunu gördüklerini kaydeden Küçük, “Yıllardır anlatamadığımız Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığı kimliğini köydeki Hasan amca da doktorda, avukatta çok iyi görmüş. Bu bize çok moral veriyor. Biz yıllardır genel başkanımızı anlatamıyorduk. Özellikle 15 Temmuz sürecinden sonra vatandaşlarımız genel başkanımızın devlet adamlığını takdir ediyor. Gümüşhane’de bunu fazlasıyla görüyoruz” diye konuştu.

MHP olarak 1 Kasım sürecinden sonra çok ağır bir badire atlattıklarını, çok zinde bir teşkilatları olduğunu, fitne, fesat, dedikodu yapmayan bir yapıyla beraber bu seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını dile getiren Küçük, “Son 3 yılda yaşadıklarımız başka bir ülkenin başına gelse yerle bir olurdu. Bizim devletimiz güçlü. Siyasi kaos çıkarsa biz altında kalırız. Türkiye Cumhuriyeti Devletini biz fırtınalı sularda giden gemiye benzetiyoruz. Türk Milliyetçileri olarak ülkemizin bu sıkıntılı süreçte, bu fırtınalı denizden sakin sulara çıkması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Cumhur İttifakının altyapısı Devlet Bahçeli. Bu eserin sahibi biziz ve eserimizin arkasında duracağız” şeklinde konuştu.

Diğer milletvekili adayı Akın Üstün de MHP’nin hem milletvekili adayları hem de partinin Merkez Yürütme Kurulu üyeleri olarak kalan zamanı en iyi şekilde nasıl değerlendirebileceklerini, nasıl vatandaşa daha fazla ulaşabilecekleri konularında koordine için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

Diğer siyasi partilerden daha erken sahaya indikleri için avantajlı olduklarını ifade eden Üstün, “Sahada çok ciddi bir teveccüh var partimize. MHP her seçimde olduğu gibi bu seçimde de anketçileri yanıltacak diye düşünüyorum. Sahada gördüğümüz teveccüh bu yönde. Bu bir algı operasyonu sonucu oluşan teveccüh de değil” dedi.

Siyasette 24 saatin çok uzun bir zaman dilimi olduğunun bilince hareket ettiklerini dile getiren Üstün, şöyle konuştu: “MHP Türkiye’de çok ciddi manada bir oy oranı ve milletvekili sayısıyla meclise girecek. Biz Gümüşhane’de 2-0 için çalışıyoruz. Bütün çalışmalarımız, planlamamız ve inancımız bu yönde. Gümüşhane’nin sorunlarını ve çözüm önerilerini biz biliyoruz. Yıllarca bu bölgede siyaset yapmış, bu bölgede çalışan ve bu bölgeyle ilgili hayalleri olan bir ekibiz biz. Eğer bu teveccüh sandığa yansırsa 24 Haziran’dan sonra 25 Haziran sabahı hiç zaman kaybetmeden Gümüşhane’nin sorunlarını çözmek için işe koyulacağız.”

Türkiye’de 24 Haziran’dan sonra bir sistem değişikliği olacağına değinen Üstün, şunları söyledi: “Bu yeni sistem değişikliğinde de ülkenin yönetimi sil baştan değişecek. Bu oluşumun içerisinde de MHP var olacak. Bizler seçildiğimiz zaman gerek bu ittifaktan kaynaklanan işbirliği gerekse MHP’nin bu işe koymuş olduğu emekle ve yetişmiş kadrolarımızla gerek ülkemize gerekse bölgemize en iyi hizmeti getirmenin çabası içerisinde olacağız.”

Gümüşhane’de zor şartlarda yaşayan insanların devlet kaynaklarından daha fazla yararlanması gerektiğini düşündüklerini, bu ilde yaşayan herkesin sorunlarının çözümü için gecelerini gündüzlerine katarak bütün bilgi ve birikimleriyle çaba göstereceklerini belirten Üstün, “Gümüşhaneyle ilgili çok güzel projelerimiz ve hayallerimiz var. Gümüşhane’ye her yeni günde yeni bir hizmet getireceğiz” şeklinde konuştu.

MHP Gümüşhane İl Başkanı Nadim Aydın da konuşmasında Gümüşhane’de Cumhur İttifakı olarak sahada olduklarını belirterek, “Memleketi hep beraber yönetelim. Koalisyonlar eskiden seçimlerden sonra yapılırdı. Şimdi ittifak yapıldı” dedi.
 

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34