banner333

banner309

Meclis'in Tatile Girmesiyle Üstün Gümüşhane'de

TBMM'nin tatile girmesi ile Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Gümüşhane programlarına başladı.

Gümüşhane 12.09.2014, 18:47 12.09.2014, 18:49
Meclis'in Tatile Girmesiyle Üstün Gümüşhane'de
banner400

Milletvekili Feramuz Üstün Gümüşhane Porgramına Başladı

Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün bugün Gümüşhane’ye gelerek yoğun programına başladı. Milletvekili Üstün ilk olarak Özkürtün Belediyesini ziyaret etti.

Özkürtün Belediye Başkanlığını ziyaret eden Üstün, belediye başkanının ve Özkürtünlülerin taleplerini dinleyerek gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.

Üstün programına Kürtün ilçe merkezinde devam etti.  Ak Parti Kürtün İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kürtün ilçe başkanı ve yönetiminin özverili çalışmalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür etti.

Ak Parti Kürtün İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında hatıra fotoğrafı çekilerek Kürtün Kaymakamlığını ziyaret için ilçe başkanlığından ayrıldı.

Kürtün Kaymakamı Enver Özderin ile Köylerin İhtiyaçları Konuşuldu

Milletvekili Üstün Kürtün İlçe Kaymakamı Enver Özderin’i makamında ziyaret ederek Kürtün köylerin ihtiyaçları ilgili bilgi aldı. Konu ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün, “Köylerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini ilçe kaymakamımızdan aldım. Kürtün köylerimizin ihtiyaçlarını gidermek için Kaymakamımız ile sürekli ortak hareket ediyoruz. Şuan ki taleplerimizi ise en yakın zamanda neticelendireceğiz.” dedi.

Kürtün Belediyesine Ziyaret

Milletvekili Üstün, Kaymakamlık ziyareti sonrasında Kürtün İlçe Başkanı Haydar Yılmaz ve teşkilat mensupları ile Kürtün Belediyesini geçerek, Belediye Başkanı Ahmet Kanat’ı makamında ziyaret etti. Kürtün ilçesine yapılacak yatırımları görüşen Üstün, başkan Kanat’ın çalışmalarını dinledi. Toplantı sonrasında Üstün, “ İlçemize yapılacak yatırımları, gerek belediye gerek kaymakamlık olarak ekip çalışması ruhuyla özveri ile gerçekleştireceğiz. İnşallah kaymakamlığımızın ve belediyemizin taleplerini en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.” Dedi.

Torul Belediyesine Ziyaret

Kürtün programı sonrasında Torul ilçe merkezini geçen Milletvekili Üstün, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Torul Belediyesi’ni Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ve teşkilat mensupları ile ziyaret eden Üstün, Belediye Başkanı ile Torul’a yapılacak yatırımları konuştu. Üstün, ayrıca Belediye Başkanına, İlçe Başkanı ve Yönetimine seçimlerde gösterdikleri başarı dolayısıyla teşekkür etti.

Üstün Torul ziyareti sonrasında 21. Uluslararası Pestil Köme ve Sanat Festivaline katılmak için Gümüşhane’ye hareket etti.

Milletvekili Üstün, bu hafta Gümüşhane Belediye Başkanlığı’nın festivaliyle beraber Kelkit, Şiran ve Köse İlçelerini de ziyaret ederek yatırıma başlayan ve devam eden inşaatları yerinde inceleyeceğini bildirdi. 

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46