banner333

banner309

Köy Yollarında Sıcak Asfalt Dönemi Başladı

Vali Okay Memiş, bu yıl köy yollarında 450 kilometre asfalt yaparak tarihi rekor kırdıklarını belirterek önümüzdeki yıldan itibaren il merkezine bağlı köylerde sıcak asfalta başlayacaklarını söyledi.

Gümüşhane 16.11.2017, 08:50 16.11.2017, 08:44
Köy Yollarında Sıcak Asfalt Dönemi Başladı
banner400

Gümüşhane Valisi Okay Memiş ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İkisu-Şiran karayolunun Torul ilçesine bağlı Bahçelik köyü yol ayrımındaki devasa virajda yapılan çalışmaları inceledi.

Uzun yıllardır köy yolunu kullanan vatandaşların görüş alanı olmaması nedeniyle zorluk yaşadığı virajda Karayolları ekipleri tarafından yapılan çalışmaları denetleyen Vali Memiş, daha sonra köy yolunda incelemelerde bulundu. Köy muhtarı Veysel Bayrak’tan taleplerini dinleyen Sayın Valimiz, yolun 30 yıl önce asfaltının yapılmış olmasına rağmen bozulmamış olması nedeniyle duyduğu memnuniyeti ifade ederek Özel İdare ekiplerine teşekkür etti.

İl genelinde bu yıl Özel İdare ekipleri tarafından 450 kilometre asfalt yol yapılarak tarihi bir rekor kırıldığını anımsatan Sayın Valimiz Okay Memiş, il merkezine bağlı köylerde Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği kaynaklarıyla önümüzdeki sezonda sıcak asfalt diye tabir edilen Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yapımına başlanacağını söyledi.

Bütün vatandaşların, muhtarların, siyasi paydaşların taleplerine açık olduklarını fakat kamu kaynağı kullanmaları nedeniyle dikkatli olmaları gerektiğine değinen Sayın Valimiz, “Biz herkesten toplanan vergilerle hizmetleri yapıyoruz. Bu işle ilgili teknik elemanlarımız var. Bu işler uzmanlık isteyen işler. Hele de yol konusunda doğayı da tahrip etmemiz lazım. En kolay ulaşımı doğayı tahrip etmeden sağlayacağız. Biz bütün talepleri değerlendiririz ama işin ilmi neyse ona göre değerlendiririz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11