banner333

banner309

Köseli öğrenciler Gümüşhane Gençlik Merkezinde.

Köseli öğrenciler Gümüşhane Gençlik Merkezinde.

Gümüşhane 16.04.2017, 14:40
Köseli öğrenciler Gümüşhane Gençlik Merkezinde.
banner400

Gümüşhane Gençlik Merkezi, ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Köse ilçesine bağlı Salyazı köyünden 12 öğrenciyi Gençlik Merkezinde misafir etti.

Öğrencileri araçlarla köylerinden alan Gümüşhane Gençlik Merkezi yetkilileri, burada çocuklarla çeşitli faaliyetler gerçekleştirdi.

Projenin Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Projeleri içerisinde yer aldığını kaydeden Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, “Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimize ulaşmaya çalışmaktayız. Bu çalışmalarda hedef kitlemiz sadece Gençlik Merkezimiz civarındaki gençler değil. Gençlik Merkezi olarak bize en uzak, en ücra köşede yaşayan, çalışmalarımız hakkında dahi bilgi sahibi olmayan gençlerimizi de faaliyetlerimize dahil etmektir. Bu amaç doğrultusunda ayda en az iki kere olmak üzere bize uzak köylerdeki gençlerimizi merkezimize getirerek onları yapılan çalışmalar içerisine dahil etmektir” dedi.

Öğrenciler Gençlik Merkezinin gönüllü geçleriyle birlikte Gençlik Merkezinde yaygın öğrenme metodları ile proje oyunlarını oynadı ve son olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Aslan, öğrencilere ziyaretleri sonunda Gençlik Merkezi Genç Dönüşüm Projesi ile hazırlanan çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:04
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:50
Yatsı 20:11