banner333

banner309

Kız Teknik ve Meslek Lisesi “Anneler Günü“ Programı Düzenledi

Her yıl mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanan anneler günü nedeniyle, Kız Teknik ve Meslek Lisesi anneler günü programını konferans salonunda düzenledi.

Gümüşhane 10.05.2013, 16:43
Kız Teknik ve Meslek Lisesi “Anneler Günü“ Programı Düzenledi
banner400

 Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş yaptı.

Aktaş; “Mensup olduğumuz medeniyetin kaynağı Kur’an-ı Kerim’in onlara of bile demeyin emrine uymak, varlık sebebimiz annelerimizin ihtiyarlık zamanlarında, hizmetlerinde bulunmak bizlerin huzur ve mutluluk vesilelerimiz olduğunun idraki içinde olmalıyız. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın sahipleri olarak senede sadece bir günü değil bütün zamanımızı cennetimizi kazanmaya hasretmeliyiz. Böyle anlamlı bir günün programını yapan geleceğin anne adayları öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onlara manevi destek veren anneleri, okul müdürümüzü ve ekibini tebrik ediyorum. Anneler gününüzün hayırlara vesile olmasını diliyorum.” Dedi.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinin müzik eşliğinde seslendirdikleri birbirinden güzel şiir, şarkılar, Anne Yüreği ve En Güzel Hediye adlı skeçlerini ve halk oyunları gösterisi ile program sona erdi.

Programa İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Onur Aydın, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Kesler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 03:49
Güneş 05:23
Öğle 12:25
İkindi 16:12
Akşam 19:17
Yatsı 20:45