banner333

banner309

Kent Ormanı Yolu Asfalt Bekliyor

Gümüşhane merkeze 3.5 km uzaklıkta olan 100 hektarlık doğal yaşam alanı Kent Ormanının Kaderine terk edilmiş, bozuk yolu Gümüşhane'ye yakışmıyor.

Gümüşhane 02.09.2018, 13:55
Kent Ormanı Yolu Asfalt Bekliyor
banner400

Gümüşhane merkeze 3.5 km uzaklıkta olan 100 hektarlık doğal yaşam alanı Kent Ormanının Kaderine terk edilmiş, bozuk yolu Gümüşhane'ye yakışmıyor.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 2006 yılında Gümüşhane’ye 3.5 km mesafede bulunan Çamlıca Mahallesi Kızılköy mevkisinde kurulan doğa harikası 'Kent Ormanı'nın bozuk yolu yetkililerden ilgi bekliyor.

Eşsiz günbatımı ve şehir manzarasının keyifle izlenebildiği bir piknik alanı olarak dikkat çeken ve bunaltıcı sıcaklar ile karşı karşıya kaldığımız şu günlerde çam ağaçlarının gölgesinde serinlenmek, temiz ve güvenli bir ortamda çoluk çocuk vakit geçirmek ve işletme tarafından sunulan orman içindeki çeşitli imkânlar ile hoş bir zamanı yaşamak isteyenlerin vazgeçilmezi durumunda bulunan Gümüşhane Kent Ormanının tahrip olmuş ve kaderine terkedilmiş yolu asfalt bekliyor.

VATANDAŞLAR; "BİZ BU HİZMETE LAYIK DEĞİLMİYİZ?"
İl Özel İdaresinin Gümüşhanenin gözde mekanlarından olan doğa harikası Kent Ormanının yoluna sahip çıkması gerektiğini aktaran doğa sever vatandaşlar; Gümüşhane'de nefes alabildikleri nadir yerlerden olan Kent Ormanının içler acısı durumda olan yolunun, düzeltildikten sonra biran önce asfaltlanmasını istediklerini belirterek; "Bu yol daha önceleri asfalttı ancak ilgisizlik ve coğrafi etkenler nedeniyle yol tahribata uğradı ve uzun yıllardan beri asfalt yüzü görmedi.Kent ormanına her gelişimizde  oramana toz bulutu içerisinden ulaşmaktan bıktık.Yıl 2018 bu doğa harikası nezih alanın yolu çok bozuk ve Gümüşhane'ye yakışmıyor. Biran önce yolun asfaltlanmasını istiyoruz. Biz bu hizmete layık değil miyiz?" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

"YOL BİRAN ÖNCE ASFALTLANMALI"
Kent Ormanınının İşletmeciliğini yapan Hüseyin Kullukçu; Gümüşhaneli vatandaşların yolun büyük kısmının bozuk olması nedeniyle Kent Ormanını tercih etmediklerini söyledi. 
Yolun zaman zaman greyderle düzelttiğini ancak bu düzeltmenin yeterli olmadığını ifade eden Kullukçu; Kent ormanına çevre illerden ziyaretçilerin de geldiğini, böyle bir tesise bu yolun yakışmadığını dile getirdi. Müşterilerinin yolun bozuk olduğundan sürekli şikayetçi olduklarını vurgulayan Kullukçu, yetkililerden yolun biran önce asfaltlanmasını beklediklerini söyledi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39