banner333

banner309

Kent Konseyi Başkanından Ziyaret

Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Ömer Salantur İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Gümüşhane 28.02.2014, 14:38 28.02.2014, 14:39
Kent Konseyi Başkanından Ziyaret
banner400
 Ziyarette Pir; “Eğitim ve öğretim Gümüşhane’miz adına olmazsa olmazımız olan ve en çok güvendiğimiz alan olması hasebiyle Gümüşhane’mizin gelecek haritasını çizen en önemli dayanağımızdır. Bizlerin de eğitim kökenli olmamız hasebiyle ilimizin eğitim açısından gerekliliğini en iyi bilenlerdeniz. Bu bağlamda Gümüşhane Milli Eğitim ailesi olarak sizlerin ve eğitim camiamızın sorumlulukları elzem derecede önem arz etmektedir. Var olan ve belli bir çıtaya gelen Gümüşhane’nin eğitimdeki başarısı sizlerin değerli katkılarıyla zirve yapacağına ümidimiz tamdır. Başarılı çalışmalarınızın artarak devam etmesini diliyor yeni görevinizde sizlere üstün başarılar temenni ediyoruz” dedi.

Yapılan nazik ziyaretten dolayı Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir ve Başkan Yardımcısı Ömer Salantur’a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı; “Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü ailesi olarak Gümüşhane’de ve Gümüşhane dışında yer alan ve söz sahibi olan, değerli katkılarını her zaman hissettiğimiz dernek ve STK’larımızın varlığı bizleri ziyadesiyle sevindirmektedir. Sizlerin maddi ve manevi desteği bizlerin aynı zamanda itici gücü oluyor. Bende şahsınız adına tüm Kent Konseyi ailesine bu nezaketinizden dolayı takdir ve şükranlarımı sunuyorum. Kent Konseyi çalışmalarınızda muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34