banner333

banner309

Kemalettin Aydın Gümüşhane'nin Her Yerinde

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, yoğun bir tempo ile Gümüşhane ziyaretleri ve incelemelerini sürdürüyor.

Gümüşhane 28.12.2012, 13:50
Kemalettin Aydın Gümüşhane'nin Her Yerinde
banner400
 AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve AK Parti İl Yöneticileri ile birlikte İl Müftülüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Doç. Dr. Kemalettin Aydın Tecvid dersini de ziyaret ederek hocalar ile sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Müftülük ziyaretinin ardından Yani İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonlarının inşaat alanında incelemelerde bulunan Doç. Dr. Kemalettin Aydın ihtiyaç hasıl olduktan sonra yapılan girişimler neticesinde süratle yatırım programına koydurulan ve inşaatına başlanan Okul ve Pansiyonlarının eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi için süratle çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü de ziyaret eden Doç. Dr. Kemalettin AydınGümüşhane’nin Şantiye gibi çalışarak büyüdüğünü ifade etti ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yoğun
Gümüşhane programı çerçevesinde taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Doç. Dr. Kemalettin Aydın yakınlarını kaybedenlere başsağlığı dilekten sonra TOKİ tarafından Dar Gelirli Aileleri ev sahibi yapmak için yapılan ve hak sahiplerine teslim edilen konut sahiplerini evlerinde ziyaret etti ve hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyareti esnasında yeni arsa temini sağlandığı takdirde 300 konutluk bir dar gelirli konut projesinin daha başlatılabileceğinin müjdesini veren Aydın’a ev sahipleri bu imkanlar ile buluşmalarında desteklerini esirgemeyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ve dua etti.

Akşam saatlerinde de programına ara vermeden devam eden Doç. Dr.
Kemalettin Aydın, Gümüşhane İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Engin Pehlivan’ı ziyaret etti. Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri, Kelkit ve Şiran Hastaneleri Başhekimleri ve Sağlık İdarecilerinin de hazır bulunduğu görüşmede Gümüşhane’nin özellikle son yıllarda yapılan büyük ataklar ile sağlıkta ki muazzam ilerleme ve dönüşümün nasıl daha iyiye taşınabileceğini masaya yatırdı. Doç. Dr. Kemalettin Aydın il ve ilçelerdeki yatırımların yanı sıra yeni Gümüşhane Devlet Hastanesinin de arsasında hafriyat çalışmalarına başlanıldığını ve inşaata başlandıktan sonra hastanenin 720 gün sonra hizmete sunulacağını söyledi.

Kaynak: www.gumushane.gen.tr
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 03:56
Güneş 05:29
Öğle 12:26
İkindi 16:11
Akşam 19:13
Yatsı 20:39