banner333

banner309

Karşıyaka'da Hizmete Devam

Gümüşhane merkez Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Bahri Sevim iki dönemdir sürdürdüğü muhtarlık görevine yeni dönemde de talip olduklarını söyledi.

Gümüşhane 24.10.2013, 18:04 24.10.2013, 18:05
Karşıyaka'da Hizmete Devam
banner400

      Görev süresi içerisinde mahallenin sorunlarını çözme adına büyük uğraş verdiklerini anlatan Muhtar Bahri Sevim, hedeflerinin Karşıyaka Mahallesini Gümüşhane’nin cazibe merkezi hali getirmek olduğunu vurguladı.

            Altyapıdan sosyal sorunlara kadar bir çok konuda ortaya çıkan sorunları ilgili mercilere götürdüklerini ve takipçisi olduklarını anlatan Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Bahri Sevim, çizgilerinden taviz vermeden yeni dönemde de çalışmalarına devam etmek arzusunda olduklarını belirtti.

            Karşıyaka Mahallesinin Gümüşhane’nin en eski olduğu kadar en modern yerleşim yerlerinden olduğunun altını çizen Muhtar Bahri Sevim “Üç dönemdir mahalle halkının büyük çoğunluğunun teveccühleri ile mahalle muhtarlığı görevini devam ettiriyorum. Kendi işyerimde yürüttüğüm muhtarlık çalışmalarında vatandaşın sorunlarını çözme noktasında elimden geleni yapmaya gayret ediyorum. Bu anlamda belediye yönetimiyle olsan mahalli idareler yönetimi ile olsun istişare içinde yapılabilecekleri masaya yatırmaya devam edeceğiz. Mahallemizdeki altyapı çalışmalarının bitirilmiş olması sevindirici olmakla beraber eksikliği duyulan transit yola bir alt geçit çalışmasını mutlaka hayata geçirmek istiyoruz. Yine mahallemize bir muhtar ofisi yaptırabilmek için girişimlerimiz devam edecek. Her şey den önce vatandaşlarımızla birlikte mahallemizin sorunlarını çözmek için uğraşacağız. Birlikte çözüm bulmak için gayret sarf edeceğiz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı düşünce ile mahallemizin yaşanabilirliğini sürdürecek çalışmalara imza atmaya talibiz. Bunun için dördüncü dönem muhtar adaylığımı açıklıyorum. Diyoruz ki durmak yok hizmete devam, her şey Karşıyaka için” dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34