banner333

banner309

Karabulut, Yeniden Aday Oldu

AK Parti il Kadın Kolları Başkanı ve il Belediye Meclis Üyesi Şükriye Karabulut Orhan Belediye Meclis Üyesi Aday adaylığı başvurusunu İl Kadın Kolları Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Münire Şeyhoğlu ile birlikte Merkez ilçe Başkanlığına yaptı.

Gümüşhane 29.11.2013, 16:32 29.11.2013, 16:35
Karabulut, Yeniden Aday Oldu
banner400
 Kadın Kolları yönetim kurulunun üyelerinin de hazır bulunduğu başvuruda İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, başvuru sonrası yaptığı açıklamada şunları ifade etti; 2009 yılında il Belediye meclis üyesi olarak seçildiğim günden  bugüne kadar bize destek veren dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Bu güne kadar parti teşkilatının adına olsun diğer çalıştığım alanlarda olsun verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Bundan sonrada yeni projelerimizle çalışmamıza hep birlikte devam edeceğiz.

Sayın başbakanımızın ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımızın  kadın adaylarımızın yürekten desteklediğini ve özellikle karar alma mekanizmalarında kadın sayısını artırma gayretlerini  hepimiz biliyoruz ve bundan cesaret alarak bu göreve tekrar  talip olduğumuzu belirtmek istiyorum.İl Kadın Kolları Siyasi ve hukuk işleri başkanım Münire ŞEYHOĞLU ile birlikte  yaptığımız başvurunun İlimize ve partimize hayırlı olmasını diliyorum çünkü biliyorum ki halka hizmet Hakka hizmettir.

 

Şükriye karabulut ORHAN  özgeçmiş ;

“1981 yılında Gümüşhane-Torul doğumludur.İlkokuldan sonra orta okul ve lise  tahsilini Gümüşhane`de tamamlamıştır.Karadeniz teknik üniversitesinde işletme  yüksek öğrenimini yaptı.Anadolu üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesinde  işletme lisans tahsilini 2006 yılında tamamladı.İl müftülüğüne bağlı kuran kurslarında  4 yıl  fahri olarak kuran kursu öğreticiliği yaptı.şu an 2. üniversitesi olan  Gümüşhane üniversitesi ilahiyat fakültesi öğrencisidir. 2006 yılında gönüllü olarak ak parti il kadın kollarına katılmıştır.2009 yılında genel merkez kadın kollarınca  yapılan "siyaset kürsüsünde bende varım" adlı yarışmada  jüri özel ödülüne layık görülmüştür.2009 mahalli idareler seçiminde ilimizde  ak partinin  belediye meclis üyelerinden biri olarak seçilmiştir.İl kadın kolları yönetim kurulunda yürüttüğü  tanıtım ve medya başkanlığı görevinin ardından 18.12.2009 tarihinde il  kadın kolları başkanı olarak atanmıştır.Kendisi belediye meclisinde kadın-erkek  fırsat eşitliği komisyonu kurucusu ve başkanıdır.Gümüşhane kent konseyi kadın çalışma grubuna ve ardından  kadın meclis üyeliğine seçilmiştir.08 mart 2013 tarihinde  Gümüşhane kadın, aile ve toplum derneğini kurmuştur.İlimizdeki çeşitli  Stk`ların gerek siyaset gerekse diğer alanlarda  yaptıkları eğitimlere katılmıştır. Evlidir.”

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 04:39
Güneş 06:05
Öğle 12:32
İkindi 16:03
Akşam 18:49
Yatsı 20:09