banner333

banner309

İmam Hatip Ortaokulu Kermes Düzenledi

İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Okul yararına kermes düzenledi. Zafer Meydanında düzenlenen kermesin açılışını Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş yaptı.

Gümüşhane 26.04.2013, 08:33
İmam Hatip Ortaokulu Kermes Düzenledi
banner400
         Kermeste Okul Aile Birliği üyesi kadınlarının yaptıkları, lemis, pasta, tatlı vs. ve çeyizlik eşyalar okula gelir sağlamak için satışa sunuldu. Kermesin gördüğü ilgi nedeniyle memnuniyetlerini dile getiren Vali Yardımcısı Cahit Karatepe; 

“Gıda maddelerini yapan öğrenci velilerimize, bunların satışında görev alan öğrencilerimize ve kermese ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; İmam Hatip Ortaokulunun düzenlediği kermes 3 gün sürecek olup, İmam Hatim Ortaokulu yararı için düzenlenmiştir. ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını gidermek hem de Okul Aile Birliği ile velilerimizin birlik ve beraberliklerinin kaynaşması amacıyla düzenlenmiştir. Öğrenci velilerinin kendi evlerindeki mutfaklarında hazırladıkları yiyecekler, burada hazırlanan gözleme türü ve el işi eşyalar pazarlanmak amacıyla satışa sunuldu. Halk tarafından da beklentimizin üzerinde katılım sağlanmıştır. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Aile Birliği Üyesi kadınlarının hazırladığı yiyecekler protokol ve vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Kermes 25-27 Nisan tarihleri arasında açık kalacak geliri İmam Hatip Ortaokulu ihtiyaçları için harcanacak.

Kermese Vali Yardımcısı Cahit Karatepe, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Ak Parti İl Başkanı Ercan Çimen, Eğitim Denetmenleri Başkanı Şahmettin Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Şube Müdürleri Abidin Merdan, Murat Eskicioğlu, Rasim Alkaç, İsmail Hayal, İbrahim Taş, İmam Hatip Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Yaşar Şahin, okul ve kurum müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:35
Öğle 12:27
İkindi 16:10
Akşam 19:09
Yatsı 20:34