banner333

banner309

İkinci Dönem Hazırlıkları Erken Başladı

II. dönem hazırlıkları kapsamında Torul ve Kürtün ilçelerinde birer değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Gümüşhane 01.02.2013, 10:57
İkinci Dönem Hazırlıkları Erken Başladı
banner400

                    Düzenlenen toplantılara İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özer, Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Ahmet Tuncay, Murat Eskicioğlu ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

                 Kürtün ve Torul’da ayrı ayrı düzenlenen toplantılarda Torul İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal ve Kürtün İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özer; ilçelerinde bulunan tüm eğitim kurumları, halk eğitim bünyesinde açılan kurslar, taşıma kapsamına alınan okullar ve taşınan öğrenci bilgileri, ilçelerindeki okullaşma oranları, yapımı devam eden ve biten yatırım ve onarımlar, Seviye Belirleme ve Lisans Yerleştirme sınavlarında ilçelerinin başarı durumu gibi konularda bir sunum yaptılar.

   Sunumların ardından İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Ahmet Tuncay ve Murat Eskicioğlu kendi birimleri hakkında bilgi verdi.

                İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “17 Eylül´de yeni sistemle beraber başlattığımız eğitim faaliyetlerimizin birinci dönemini bitirmiş bunuyoruz. II. Dönem hazırlıklarımızın sağlıklı olabilmesi için birinci dönemin değerlendirmesini çok iyi yapmak zorundayız.

                   Sorumluluğumuza verilen öğrencilerimiz ülkemizin geleceğidir. Onların çok iyi şekilde hazırlanması ve yetişmesi yarınlarımızın bugünden daha iyi olması için bir mecburiyettir. Hepimiz yaptığımız işe bütün gayretlerimizle ve hassasiyetimizle sarılmalıyız. Ehemmiyetsizleştirme, ilgisiz ve alakasız davranma gibi bir lüksümüz olamaz. Bugünün çocukları yarının idarecileri olarak Cumhuriyetimizin 100. yılında konulan hedeflerin gerçekleştiği ülkemizin idarecilerini yetiştirdiğimizin bilincinde olalım.

       Her müdür arkadaşımız birinci dönemdeki çalışmalarını idareci ve öğretmen arkadaşlarıyla analiz ederek 2. döneme yönelik planlarını yapacak. İşin öznesi olan öğretmen arkadaşlarımızın motivasyonunu en üst düzeyde tutacak, tedbirlerimizi alacağız.

       Bütün eğitim kurumlarımız kendi bandındaki okullarla ilgili olarak hem il düzeyinde, hem de ülke ortalaması üzerinde bir hedef belirleyerek gerçekleşmesi için bütün imkânlarıyla çalışacak. Biz Gümüşhane’de eğitim olarak bir aileyiz, her türlü desteği sizlere veriyoruz, vereceğiz." dedi.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Temmuz 2024
İmsak 03:22
Güneş 05:08
Öğle 12:34
İkindi 16:28
Akşam 19:49
Yatsı 21:27