banner333

banner309

İdris Çimen: Canlı'nın Açıklamalarına Şaşırdırk!

Ak Parti Gümüşhane Yerel Yönetimler Başkanı İdris Çimen;" Sayın Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın, 24 Aralık 2012 Pazartesi günü düzenlemiş olduğu basın toplantısının medyaya yansıyan kısmını hayretle karşıladık" dedi.

Gümüşhane 07.01.2013, 16:57
İdris Çimen: Canlı'nın Açıklamalarına Şaşırdırk!
banner400
 Sayın Canlı, Gümüşhane'nin asli sorunlarına değinmekten kaçınarak, şehrin içerisinde bulunduğu karmaşayı örtmek için özel gayret sarfetmiştir. Bu yaklaşım, aslında varolan sorunlara bir çözümünün olmadığının göstergesidir. Yoğunlaşan konutlaşma ile beraber içinden çıkılmaz bir hal alan trafik ve otopark sorunu gözlerden saklanabilir mi? Bu şehrin büyük bir otopark sorunu var ve hala bu sorun devam etmektedir.
Özellikle mahalle aralarında milleti canından bezdiren bozuk yollar, çarpık gecekondu yapılaşmaları, altyapı ve üstyapı sorunları çözüm beklerken, bu sorunların akıbetine dönük bir cümleye rastlamadık. Bu şehrin altyapı ve üstyapı konusunda büyük sorunları var ve bu sorunlar hala devam etmektedir.
Sayın Başkanın basın açıklamasında ' 21 proje eserim' dediği çalışmalar bile, esasında maddi desteği hükümetimiz tarafından karşılanan küçük çaplı projelerdir. Şayet büyük projeler yapılmış olsaydı, o kunuda da gerekli maddi desteğin alınmasının önünde hiç bir engel olmayacaktı. Bu şehir için Sayın Başkan hangi büyük projeye imza attı, bunu açıklayabilir mi? Küçük bir muhtar ofisinin bile övünülecek projeler arasında gösterilmesi hazin bir durumdur. Bu şehrin ihtiyacı olan büyük projelerin üretilememesi gibi büyük bir sorunu vardır ve bu sorun hala devam etmektedir.
Ana caddeler sokak köpeklerinin resmi geçitlerine sahne olurken, bu hususta kalıcı herhangi bir çalışma olmaması şehrimiz adına acı bir durumdur. Bu şehrin sokak köpeklerinden kaynaklanan sorunları var ve bu sorun hala devam etmektedir.
Şehirlerarası otobüs terminalinin üniversite şehrine yakışan bir terminal olduğu söylenebilir mi? Neden Sayın Başkan böyle büyük projelerle değilde küçücük projelerle gündeme gelmeye çalışıyor? Hatırlarsanız bizlerin, Ak Belediyecilik vizyonuna uygun olarak tasarladığımız büyük projelerden birisi de yeni ve üniversite şehrine yakışan şehirlerarası terminal yapmaktı. Üniversite şehrine yakışmayan bir terminal sorunumuz vardır ve bu sorun hala devam etmektedir.
Sayın Başkanın basın açıklamasında kullandığı en doğru ifade, Ak Parti hükumetinden aldığı desteklerdir. DOKA aracılığı ile Gümüşhane'ye gelen yatırımlar, bilinmelidir ki Ak Parti hükumetinin hizmet anlayışından kaynaklanmaktadır. Yoğun gayretlerimiz sonucu ' Harşit'i Kurtarma Projesi' kapsamında 40 Mlyon Lira yaklaşık maliyetli bir proje hazırlanarak ihalesi yapılmıştır. Şehrin ortasından bir inci gibi akması gereken Harşit Çayı, duvarların yüzeyinden geçirilen kanalizasyon boruları ile çirkin bir halde tutuluyor. 2013 yılına girdik ve hala Harşit Çayı'nın durumu içler acısıdır. Harşit Çayı çöp deposu olarak kullanılmıştır. Sokaklarımız çöp yığınları ile doludur. Bu şehrin büyük bir temizlik ve çöp sorunu vardır ve bu sorun hala devam etmektedir.
Sayın Belediye Başkanı, bir yandan hükumetten istediğini almak konusunda sorun yaşamadığını ifade ederken, diğer yandan imkansızlıktan bahsetmektedir. Bu büyük bir çelişkidir. Halka hizmetin olduğu her yerde Ak Parti vardır. Bu konuda söyleyecek sözü olmayan Sayın Başkanın, hizmet üretemediği yerde imkansızlıktan bahsetmesi akıl tutlması değilse nedir?
Eğer bu şehir belediyeden istediği hizmeti alamıyorsa, imkansızlıktan değil, Sayın Başkanın hizmet anlayışındaki eksiklikten kaynaklanmaktadır.
Ak Parti iktidarı ile bu şehir üniversitesine kavuşmuştur. Yüzümüzü hangi yöne çevirsek yapılan büyük hizmetlerde Ak İktidarın mührünü görüyoruz.
Sorunların çözümü için Gümüşhane'nin ihtiyacı bellidir. O ihtiyaç; Ak Belediyeciliktir. Önümüzdeki dönem Ak Parti'nin kazanacağı belediye ile hizmetin nasıl yapıldığını herkes görecektir. Ak İktidarla ortaya koyduğumuz vizyonu Ak Belediyecilikle bütünleştirerek kalkınmış, modern ve yaşanabilir bir şehir hedefine ulaşacağız.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (3)
gümüşhaneli 11 yıl önce
bence bay çimen gümüşhanespor için gayret sarfetmeli.geçen dönem ercan beyin mustafa canlı karşısında iktidar gücüne rağmen yaşadığı hezimet bu aileyi derinden sarsmış gözüküyor.yine seçim olsa çimenler yine yenilecek.aha buraya yazıyorum...
29HANE 11 yıl önce
sayın çimen ak parti hükümüti dagıttı paraları sizin senelerdir gümüşhaneyi sömürerek kazandıgı parlarda yapmıyor asıl sızın acıklamarınız ınsanları hayrete dusurmustur hukumetın hangı ıllere ne yardım yaptıgı malum ortada herkes bilirki gümüşhane beledeiye başkanlıgından beş yılda kazanılacak maaş sayın çimenin aylık gelirine tekamül etmekteyken neden böyle bir makama talıp oldu ve kazanamadı daha büyük rantların peşinide oldugunuzu tüm kamoyu biliyor made mhp kötü abınız neden mhp den millet vekili adayı oldu sizinkisi ye kürküm ye erzurumda mhp gümüşhanede akp türk siyayai tarihinin enkötü örneği çimen ailesi
Akifkulsa 11 yıl önce
Yüce Rabbim sizi ıslah etsin. Size söylenecek laf çok. Ama öyle bir hale gelmişsiniz ki, yüzsüzlüğünüz kalınlığı manda derisinin en az yüz katından daha kalın. Nefsinizin esiri olmuş ve kibrinizden etrafınızı göremez durumdasınız. Allah (c.c.) şerrinizden bu milleti kurtarsın. 10 yılda ülkenin her dikili taşını sattınız yetmedi şimdi sıra Gümüşhane'ye mi geldi? Başına ak koyduğunuz tüm belediyelerinizdeki kara delikleri görmediğimizi mi zannediyorsunuz? Ancak siz size yakışanı yaparsınız... Soyun bakalım nereye kadar gidecek bu saltanatınız? Yüce Rabbiminde bir hesabı vardır elbet.....
Sizin işiniz şeytanın boş kalmasına döndü.....
2
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 03:45
Güneş 05:21
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:19
Yatsı 20:48