banner333

banner309

Haydi Kızlar Kitap Okumaya

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında, Gümüşhane Valiliği koordinesinde Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Haydi Kızlar Liseye projesi ile kız pansiyonlu okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap dağıtıldı.

Gümüşhane 06.05.2013, 16:29
Haydi Kızlar Kitap Okumaya
banner400
            Kız Teknik ve Meslek Lisesinde düzenlenen kitap dağıtımında 25 farklı yazarın 50 farklı kitapları pansiyonun okul kütüphanesine teslim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş; “SODES kapsamında yürüttüğümüz “Haydi Kızlar Liseye” projemiz ile okullarımıza kaynak materyaller dağıtmak için buradayız. Bu kaynakları ilimizdeki bütün kız pansiyonlu okullarımıza dağıttık ve öğrencilerimizin kullanımını sağladık.” Dedi.

MUTLAKA BAŞARILI OLUN

            Aktaş; “Özellikle kız öğrencilerimizin çok iyi bir eğitim almasını istiyoruz. Sizler kendi değerinizi çok iyi bilin ve sakın okulu terk etme veya okumama gibi bir yola başvurmayın. Şimdi fark edemeyebilirsiniz ama ilerde keşke diyebileceğiniz davranışlardan sakının. Zorlu yolları ve basamakları aşmadan başarı gelmiyor. Devletimizin bize sağladığı imkânları en iyi şekilde sizlere sunmaya çalışıyoruz. Bunları iyi değerlendirin ve mutlaka başarılı olun. Sizin gibi pansiyonlu okullarımızda okuyan birçok yöneticimiz var.” dedi.

Kız Teknik ve Meslek Lisesinde düzenlenen dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Şükrü Baş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rasim Alkaç, Okul Müdürü Onur Aydın ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 03:47
Güneş 05:22
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:18
Yatsı 20:46