banner333

banner309

Hayati Yeşilyurt, Adaylığını Açıklıyor !

İstanbul Kağıthane belediyesi Sosyal İşletmeler Müdürü Köseli hemşerimiz Hayati Yeşilyurt, Mart 2014'te yapılacak yerel seçim öncesi AK Parti’den Gümüşhane belediye başkan aday adaylığı için başvuruda bulunmaya hazırlanıyor.

Gümüşhane 11.10.2013, 16:14 11.10.2013, 16:22
Hayati Yeşilyurt, Adaylığını Açıklıyor !
banner400


AK Parti Genel Merkezi’nde başvuruda bulunan Yeşilyurt’un önümüzdeki günlerde Gümüşhane'ye gelerek adaylık konusunda çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Haber 29'a açıklamada bulunan Yeşilyıurt;" Gümüşhane'ye vefa borcumuz var. Bunun için bu yola koyuldum. Şu an konuyu istişare ediyoruz. İlerleyen günlerde resmi başvuruyu yapacağız. Kağıthane'de edindiğim belediyecilik tecrübesini Gümüşhane'ye aktarmak istiyorum. Sürecin hepimize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

HAYATİ YEŞİLYURT KİMDİR?

Yeşilyurt, 1965 yılında Gümüşhane’nin Köse ilçesi Yaylım köyünde doğdu. Siyasetle 1989 yılında Refah Partisi ile tanışarak aktif çalışmalarda bulundu. Fazilet Partisi Kağıthane İlçe idari amiri ile mahalle başkanlığı görevlerinde bulundu. İstanbul Gümüşhaneliler Derneğinde iki dönem başkan yardımcılığı görevinde iken Gümüşhane’ye yatırım amaçlı Panel ve toplantıların organizasyonların da aktif görev aldı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulundu. Marketler grubu genel müdürlüğü yaptı. Ak Parti Kâğıthane ilçesinin kuruluşunda bulundu. Kurucu ilçe yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Yeşilyurt Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi mezunudur. Sakarya Üniversitesinde Mahalli İdareler ve Şehircilik alanında Yüksek Lisans yaptı. Kâğıthane belediyesinde başkan danışmanı olarak 4 yıl, özel kalem müdürü görevinde 2 yıl, kültür ve sosyal işler müdürü görevinde 1 yıl hizmette bulundu. Son 2 yıldır Kağıthane belediyesine ait sosyal işletmelerin müdürlüğünü yapıyor. Başkan danışmanlığı dönemi içerisinde Kağıthane halkına kazandırmış olduğu önemli projelerin hayata geçirilmesini sağlayarak İlçeye kazandırmıştır. Bunlardan bazıları Kağıthane Meydan Projesi, 6 Kapalı spor salonu, İçerisinde Camii ve Lojmanı dâhil 12 dönümlük Mesire alanı, Atletizm için 6 kulvarlı Tartan pist, Hasbahçe Mesire alanı içerisine Kır kahvesi&Kafeterya ile Emniyet Evleri mahallesi Zemin altı kat otoparkı başlıca projelerden bir kaçıdır. Hayati Yeşilyurt 1'i erkek, 4 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber29.NET
Yorumlar (0)
2
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 03:44
Güneş 05:19
Öğle 12:25
İkindi 16:13
Akşam 19:20
Yatsı 20:49